Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszél az exéről?
Figyelt kérdés
már 2 hónapja ismerkedünk, szóval volt pár elhangozz szó, hogy összetört dolgokat..
De most egy pasi miért nem beszél az exéről, mi lehet az ok?
ez rossz, vagy amúgy nem?
Titkolózás.
2021. aug. 17. 12:53
12/12 anonim 

válasza:

Én úgy gondolom, hogy jó, ha valaki beszél az exéről és a vele megélt kapcsolatáról, mert ezáltal is jobban megismerem. Sok minden leszűrhető abból, hogy valaki hogyan beszél a volt kapcsolatairól. Mi a párommal minden exünkről beszélgettünk már, elmondtam én is, hogy mit hogyan éltem meg és ő is. Szerintem a párunk múltja is a párunkhoz tartozik; egészséges mértékben pedig igenis jót tesz a kapcsolatnak, ha ismerjük egymás múltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!