Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ideje lezárnom, ha sosem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideje lezárnom, ha sosem akar találkozni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 25 éves. A szülővárosunk ugyanaz, ő Budapesten dolgozik, én Debrecenben tanulok évközben (21 éves egyetemista lány vagyok). Bár beszélgetünk jó ideje chaten, de sosem mondta, hogy fussunk össze, találkozzunk. Gondoltam félénk, ezért felhoztam én, miután kiderült, hogy nem vagyok neki közömbös. Ugye a covid miatt én többet voltam itthon, ő is azért 2-3 hetente hazajár a szüleihez, gondoltam egyszerűbb itt találkozni ahol mindketten "otthon vagyunk".

Erre jött a válasz, hogy hát neki itt annyira nem opció ez, mert a szülei nem szeretik, ha eljárkál otthonról, amikor hazajön, meg hogy sokat kell otthon segítenie. Ez fura volt, mert amúgy mindig mondta, hogy itthon mekkora házibuliban volt, vagy hogy egész este kocsikázott a barátokkal, szóval nem úgy jött le, hogy annyira sehová nem mehetne... Meg majdnem 26 évesen nehogy már ne mehessen el valaki inni pár pohár bort este, vagy délután egy kávét.

Utána mondta, hogy de Pesten találkozhatnánk... Mostanában többször voltam Budapesten egy volt gimis barátnőmnél, mindig írtam a srácnak is, hogy itt vagyok, itt leszek x napot/hetet. Hát ő hétköznap nem nagyon megy el a belvárosból, a barátnőm meg Hűvösvölgynél lakik, neki az nagyon kint van (pedig kocsival jár mindenhová). És hogy ha közelebb lennék, az milyen jó lenne... Mondtam, hogy délután, estefele mindig bemegyünk a belvárosba sütizni, vacsorázni, szóval akár találkozhatunk akkor is, mert a barátnőm nem sértődne meg, ha szeretnénk kettesben lenni. Hát neki hétköznap annyira nem jó, mert néha munka után még megy máshová, meg korán fekszik. Jó, még ezt is elfogadtam. Most pénteken írtam neki, hogy hétvégén is Pesten leszek, csinálunk-e valamit? Nem írt semmit erre, tegnap írt, hogy jajj nagyon kiütötte magát szombaton és vasárnap végig aludt.

Pedig amúgy üzenetben mindig érdeklődik, kb egész nap beszélgetünk. De ha feljön ez a találka téma, akkor mindig azzal jön, hogy az a baj, hogy nem Pesten lakok. De ha ott vagyok, akkor sem lépünk érdemben semerre, csak a kifogásokkal jön.

2021. aug. 17. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús , lehet kamu kép , vagy van valami dolga amit nem tud kimagyaràzni, vagy kapcsolatban van ,

Susmus van

2021. aug. 17. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem akar tőled. Az a srác, akit érdemben érdekel egy csaj, az nem ezt csinálja, hanem a falon is átmegy. A többi rizsa.
2021. aug. 17. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne erőltesd. Szánalom a hapsi. És valószínű hazudik is.
2021. aug. 17. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben megírnám neki, hogy vagy összeszedi magát és találkozunk vagy hagyjuk egymást!
2021. aug. 17. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem erőltetném...
2021. aug. 17. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!