Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölötti nők, ti hogyan ismerkedtek ha a legtobb ferfi
mar csak joval fiatalabbakat keres?
"a többség még mindig a saját korosztályát kedveli"
A nők. A férfiak nem.
[link]
2021. aug. 15. 20:51
Lányok, én sem vagyok nagy durranás. Nem is voltam, nem is leszek. Ráadásul kövérebb is vagyok, mint kéne. De lehet tényleg szerencsés vagyok, mert találtam olyat akivel legalább ez a rész működik már pár éve. Nem erre vágytam én sem anno, de ennyi lett. Az egyedüllétet meg élvezem.3.5 év múlva 50 leszek, akkor lehet már a szex sem fog majd érdekelni.
2021. aug. 15. 20:57
"Erezheto, hogy a ferfiak fejeben feszes testu fiatal nok vannak es azokkal mericskelnek, legalabbis ugy erzem."
Mint a halmaz részeként azt mondom, hogy nem, nem méricskélek és nincs a fejemben feszes testű fiatal nő. Én meg úgy érzem, hogy a "polcra tudom helyezni magamat", azaz a korombeliek érdekelnek és vonzanak is. :)
Konklúzió:
Lelki szemeimmel ránézek az igazolványomra és két verziót tartok elképzelhetőnek. Lehetséges, hogy nem vagyok negyvenes férfi... Vaaagy, megint egy buta általánosítással állok szemben. ;)
Ne agyalj ezen, ne pörgesd emiatt magadat. Valószínű, hogy van ilyen is, de akkor szimplán konstatálod, hogy nem kompatibilis veled a kiszemelt személy. :) Biztos lesz olyan aki sokkal érettebb ennél fejben "a még fijjjuu vagyok agyilag és futok a fiatal jányok után" kategória. :)
42F
2021. aug. 15. 20:58
A legtöbb férfi/fiú meg jóval fiatalabb nőt keres. Engem viszont a korombeliek vonzanak. 41n
2021. aug. 15. 21:07
* bocsánat, a fiatalabb fiúk jóval idősebb nőt keresnek:)
2021. aug. 15. 21:09
Magadba fektess! A nőiségedbe, mind belső, mind külső értelemben. Teljesen más lesz a kisugárzásod, amire a férfiak is másképpen fognak reagálni. Van egy tök jó holnap, amit érdemes olvasgatni, vannak videók is. titkostanacsoknoknek.hu
2021. aug. 15. 21:12
Engem nem vonzanak a korombeliek, de inkább ők találnak meg a fiatalabb pasik helyett :(
2021. aug. 15. 21:19
Hat nem tudom
19-67ig mindenfele koru fazonu pasi szoba all velem ...
Leginkabb a 35-45 korosztaly
Pedig en 47 vagyok
Szoval mem gondolnam h a pasik a fiatalabb nokre buknak csak
2021. aug. 15. 21:24
És miből gomdolod, hogy a 20 éves lányoknak az elhasznált negyvenes pasi kell? :) Olyan ez, mint mikor valaki ábrándozik egy drága, luxus utakat bemutató honlap felett, aztán elutazik Olaszországba. Vagy fordított esetben, mikor a lányok a nem létező szőke herceget várják. realitása nem sok van. Amúgy a pasik nagyobbik része korabeli nőt kerese, már ha komoly kapcsolatban gondolkozik. Egy 20 éves nő igen hamar le fog lépni az öregedő pasi mellől.
2021. aug. 15. 21:25
40 feletti vagyok és ha akarnék mindennap mással szexelhetnék.. sokaknak tetszenek az érettebb nők! De jelenleg nem keresek, elvagyok soksok masztival is.. ;)
2021. aug. 15. 21:25
Kapcsolódó kérdések: