Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Ti gyakran választotok párt életkor szerint?
Nektek mi a fontos?
Mindenképp legyen idősebb a férfi és úgy tudjatok jól elbeszélgetni?Pedig lehet mégis tudna nektek érzelmileg, lelkileg biztonsagot nyújtani egy 3-4 évvel fiatalabb pasi, adnátok neki egy esélyt vagy első megitelesre elutasítanátok ha közeledne felétek?
18-24 éves korosztály velemenye érdekelne elsősorban, de kivancsi vagyok a fentebb lévő korosztály véleményére is:)
19/f
Világéletemben kizáró ok volt, ha egy srác fiatalabb, hiába tudtunk jól elbeszélgetni, ha egyszer megtudtam, hogy fiatalabb nálam, akkor kész, részemről az érdeklődés azonnal elillant. Nem tudatosan, egyszerűen csak onnantól már nem érdekelt, mint potenciális társ.
A férjem 7 évvel idősebb nálam, 21 évesen ismertem meg. Nem mondom, hogy érettebb lettem volna a koromnál bármikor is, de amit az egyik válaszoló írt, hogy ő már komolyabb volt, lehetett vele tervezni, ez sokkal jobban tetszett mint a korombeliek hozzáállása.
Ugyan rendben van a házasságunk (kipp-kopp), de ha válnánk és ismét párt keresnék, akkor szerintem most már nem lenne annyira instant kizáró ok a férfi kora. 19 évessel mondjuk nem kezdenék :D De most vagyok 28, 1-2 évvel fiatalabb már nem rettentene el egyből, és szerintem ahogy öregszem, úgy leszek nyitottabb az egyre fiatalabb férfiak felé (pl nem hiszem, hogy 35 évesen elutasítanám a 30 évesek közeledését, csak a korára hivatkozva).
Nem értem, hogy miért lettek lepontozva azok a nők, akik nem jönnének össze sokkal idősebb férfival 😂. Pl. 9-es válaszoló 5 évvel idősebb, 10-es válaszoló 3 évvel idősebbel nem jönne össze. Ezen mit kell lepontozni? Ez egy szubjektív vélemény. Semmi bantot nem írtak az idősebb férfiakra.
Ja, de az már normális, hogy a 30 éves Pisti a 23 éves Julikával akar kapcsolatot, de ha a 23 éves Julika akár kapcsolatot a 21 éves Józsival, akkor azt le kell pontozni😂
A korkülönbség csak akkor gáz, ha a nő akar fiatalabbat, ha egy férfi akkor még teljesen normális 😂😂😂😂
Olyan szinten igen, hogy ne legyen szignifikánsan fiatalabb vagy idősebb nálam.
29 vagyok, 25 alatt nem randiznék pasival, de mondjuk olyan 40 felett se.
Felfelé azért nagyobb a mozgástér, mert valószínűleg több közös van bennem egy mondjuk 38 évessel, mint egy 22 évessel, van pár 40 körüli barátnőm pl., velük teljesen jól elvagyok, sokkal jobban kijövök velük, mint egy átlagos 22 éves lánnyal (nincs bajom a fiatal lányokkal egyáltalán, egyszerűen csak más a prioritásunk és más élethelyzetben vagyunk és emiatt nehezen találok velük közös témát) így értelem szerűen egy 22 éves pasival sem lenne bennünk semmi közös, sőt, még annyi se, mint egy lánnyal.
Egyszerűen nem tud megtetszeni a saját korosztályom, ez mindig is így volt. Nem tudatos.
Mindig jóval idősebb férfiakhoz vonzódom/jövök össze.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!