Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél így egy kapcsolatba?
Van egy lány, akivel egész jól alakulnak a dolgok. Már nem az első randink lesz, és a beszélgetésekből/célzásokból arra következtetek, hogy kész lenne már többre, tehát lépnem kellene.
Én viszont nem vagyok szerelmes, nincs meg a bizsergés, az ún. plusz. Viszont ez eddig csak egy embernél volt meg életemben.
Ennek ellenére nagyon jól érzem magam vele, szexuálisan is vonzódom hozzá, hasonló az érdeklődési körünk, az életfelfogásunk és az értékrendünk. Csak nem vagyok szerelmes. Érdemes lenne így belemenni valami komolyabba? Lehet csak túl kevés időt töltöttünk együtt eddig ahhoz, hogy komolyabb érzelmek kialakuljanak.
Az 50 szerintem is sok. Kb olyan mintha a polcról válogatnál hogy ez se jó, az se jó. Őszintén én nem tudnálak komolyan venni.
A kérdésedre válaszolva, nem mennék bele így kapcsolatba. Ha már az elején csak langyos fos az egész, akkor mi lesz pár év múlva amikor a nagy szenvedélyt törvényszerűen úgyis kisebb lángra csavarják a szürke hétköznapok?
#16 Igen, de a társkeresőzés átka valamilyen szinten az erőltetés is. :/
Oké, már volt Facebook társkeresős csopiból párom (ráadásul nem is laktunk messze egymástól), belé szerelmes is voltam, de most akkor sem sietném el a dolgot. Bár ez a te életed, nem az enyém.
"Az 50 szerintem is sok. Kb olyan mintha a polcról válogatnál hogy ez se jó, az se jó. Őszintén én nem tudnálak komolyan venni."
Nem akarom, hogy ez átcsapjon itt a másik nem szidásába, de ez mind a lányok társkeresőhöz való hozzáállása miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!