Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemennél így egy kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél így egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egész jól alakulnak a dolgok. Már nem az első randink lesz, és a beszélgetésekből/célzásokból arra következtetek, hogy kész lenne már többre, tehát lépnem kellene.

Én viszont nem vagyok szerelmes, nincs meg a bizsergés, az ún. plusz. Viszont ez eddig csak egy embernél volt meg életemben.

Ennek ellenére nagyon jól érzem magam vele, szexuálisan is vonzódom hozzá, hasonló az érdeklődési körünk, az életfelfogásunk és az értékrendünk. Csak nem vagyok szerelmes. Érdemes lenne így belemenni valami komolyabba? Lehet csak túl kevés időt töltöttünk együtt eddig ahhoz, hogy komolyabb érzelmek kialakuljanak.

2021. aug. 12. 14:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: ez a kérdés témája :) megéri-e sokáig egyedül maradni és kockáztatni, vagy sem
2021. aug. 12. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
A kapcsolatfüggőknek nem éri meg. A többieknek igen.
2021. aug. 12. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 25 évesen egészen biztosan nem adnám alább. Talán, ha 30-as lennék, és nagyon fontos lenne nekem a családalapítás, akkor lehet, hogy azt mondanám, belemegyek egy ilyen köztes állapotú kapcsolatba, és úgy gondolnám, hogy tudok így boldog lenni. De 25 évesen, amikor bőven ráérek még a családalapításra is, lehet megpróbálnám megtalálni azt, akinek minden porcikáját imádom, és minden hülye hibáját el tudom fogadni.
2021. aug. 12. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
50 lány fél év alatt, hűha. Lehet furán hangzik, de a lélek is elfárad, ha 200%-os fordulatszámon pörgeted. Néha jót tesz, ha veszel egy mély levegőt érzelmileg. 25 éves férfiként meg nagyon ráérsz.
2021. aug. 12. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt az 50 lányt sokallom. Körülbelül olyan, mintha behívnád őket állásinterjúra. Így persze, hogy nem fog alakulni semmi. Én pl. tudatosan nem társkeresőzöm, pedig már hiányzik a szerelem. Ám inkább kivárom, hogy valakibe, akit nem társkeresési szándékkal ismerek meg, beleszeressek, és kölcsönös legyen.
2021. aug. 12. 15:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Az 50 soknak tűnhet, de ez beszélgetés csak. Ráírsz valakire társkeresőn, beszélgettek napokig, és lehet nem is akar találkozni. Ez a társkeresőzés átka :/ Itt inkább azokat a számokat kellene nézni, akivel találkozni is sikerült
2021. aug. 12. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Az 50 szerintem is sok. Kb olyan mintha a polcról válogatnál hogy ez se jó, az se jó. Őszintén én nem tudnálak komolyan venni.

A kérdésedre válaszolva, nem mennék bele így kapcsolatba. Ha már az elején csak langyos fos az egész, akkor mi lesz pár év múlva amikor a nagy szenvedélyt törvényszerűen úgyis kisebb lángra csavarják a szürke hétköznapok?

2021. aug. 12. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 Igen, de a társkeresőzés átka valamilyen szinten az erőltetés is. :/

Oké, már volt Facebook társkeresős csopiból párom (ráadásul nem is laktunk messze egymástól), belé szerelmes is voltam, de most akkor sem sietném el a dolgot. Bár ez a te életed, nem az enyém.

2021. aug. 12. 17:08
 19/19 A kérdező kommentje:

"Az 50 szerintem is sok. Kb olyan mintha a polcról válogatnál hogy ez se jó, az se jó. Őszintén én nem tudnálak komolyan venni."

Nem akarom, hogy ez átcsapjon itt a másik nem szidásába, de ez mind a lányok társkeresőhöz való hozzáállása miatt volt.

2021. aug. 12. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!