Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél így egy kapcsolatba?
Van egy lány, akivel egész jól alakulnak a dolgok. Már nem az első randink lesz, és a beszélgetésekből/célzásokból arra következtetek, hogy kész lenne már többre, tehát lépnem kellene.
Én viszont nem vagyok szerelmes, nincs meg a bizsergés, az ún. plusz. Viszont ez eddig csak egy embernél volt meg életemben.
Ennek ellenére nagyon jól érzem magam vele, szexuálisan is vonzódom hozzá, hasonló az érdeklődési körünk, az életfelfogásunk és az értékrendünk. Csak nem vagyok szerelmes. Érdemes lenne így belemenni valami komolyabba? Lehet csak túl kevés időt töltöttünk együtt eddig ahhoz, hogy komolyabb érzelmek kialakuljanak.
Senki nem fogja tudni megmondani, neked érdemes-e.
Én nem mennék bele. Ha nekem nincs meg a bizsergés az első, max. a második randin, akkor az már soha nem fog. Életemben én is egyetlen egyszer tapasztaltam ezt meg, most a párommal, és ha szétmennénk, én már nem tudnám beérni kevesebbel. Más a minősége a kapcsolatunknak úgy, hogy az a rózsaszínköd már felszállt, mint azoké, ahol nem is volt.
De neked kell tudni, hogy te hogy működsz, neked mi számít.
#4 Én nem temetném ezt az érzést azért. 36 évesen újra találtam egy olyan nőt, akivel olyan bizsergés fogott el az első pillanattól kezdve, mint anno 21 évesen, amikor az első komoly párkapcsolatom lett.
Enélkül szerintem felesleges. A hármas kolléga meg is mondja, hogy a rózsaszín köd felszállta után nagyon sokat fog számítani, megvolt-e az elején az erős lelki vonzalom, vagy sem.
Nekem az kevés, hogy mindent kipipál az illető a listámon.
" Csak már nagyon sok szuper lányt utasítottam vissza e"
Egyedül fogsz maradni, ha a szuper lányok sem elég szuperek neked.
Szuper = mindenben passzol, csak nincs meg a szerelem.
Akibe szerelmes voltam, azzal semmiben sem passzoltunk. Viszont szinte bármit képes lettem volna feláldozni, csak hogy vele lehessek.
De ő volt az egyetlen ilyen. 25 éves vagyok, aktívan ismerkedem, az elmúlt fél évben beszélgettem legalább 50 lánnyal, volt 10-15 randim, és semmi ehhez fogható érzésem nem volt. Voltak már kapcsolataim, azokban sem. Nem akarom, hogy elszálljon felettem az idő, amíg ezt az értést keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!