Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők! Ti rászoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti rászoktatok erre kérdezni?

Figyelt kérdés

Akár neten, akár élőben vagy esetleg ha már több hete/hónapja ismerkedtek vagy elég hamar arra, hogy mekkora a nemiszerve a srácnak? Kíváncsiságból?

Tudom, ne támadjatok le hogy "nem számít a méret" teljesen tisztában vagyok ezzel, de életem során nagyjából 20 lánnyal ismerkedtem így neten és abból kb 8 rákérdezett erre, volt aki konkrétan is, azaz érdekelte.

Szóval ez mennyire gyakori? illetve ez mitől függ?

Azt hozzá tenném, hogy a legtöbb mind csak szórakozás, barátság és sima beszélgetésnek indult, nem úgy hogy akkor most randizni szeretnék vagy járni egyik rész felől sem.

2021. aug. 12. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 éve élek a párommal és még sosem kérdeztem meg. Nyilván be tudnám lőni, hogy valószínű ekkora, de az hogy számszerűsítenénk nem változtatna semmin. Ha az, amekkora neki van az 10 cm, akkor is ugyan olyan marad a szex és ha az 20 centiméter, akkor is ugyan olyan marad, mint 6 éve folyamatosan, nem lesz a konkrét cm-től se jobb, se rosszabb.

Épp ezért nem értem, hogy utólag (szex után) miért kérdezné meg bárki, akkor már lényegtelen.

Ismerkedés alatt pedig gondolom van olyan, aki tudja, hogy ő mit preferál és betudja lőni, hogy akkor ettől a mérettől ő kb mit várhat.

Van olyan barátnőm, akit nagyon érdekel és neki nagyon fontos és ő már a beszélgetések elején tisztázza ezt, hogy tudja mennyire fogja élvezni majd az együtt töltött időt, és ebből kifolyólag mennyi energiát fektessen bele a dologba.

A gyakoriságot pedig szerintem te is megválaszoltad: 20-ból 8 lány megkérdezi.

2021. aug. 12. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Csak ott fontos ez, ahol nincsenek azzal tisztában, hogy egy nőnek az ujjazás-nyalás kombótól nagyobb élvezetet a legnagyonn farokkal sem igazán lehet adni!
2021. aug. 12. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem, hogy mekkora, de csak miután láttam és "használtam" :D

Pár pasi nagyon túl tud pörögni a "x centis jó a lányoknak?? 1-2 cm hosszabb jobb lenne, nem??" kérdésen :D

Én meg ezzel szemben a szar szemmértékemmel egyáltalán nem tudom belőni.

2021. aug. 12. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Úgyse mondanák meg őszintén, nagyobbat fognak mondani, meg majd megnézem akkor ha eljut arra a szinte a kapcsolatunk.
2021. aug. 12. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tudom, hogy a páromé hány centis basszus, nem álltam le még collstockkal méricskélni, de baromi jó vele a szex. Oké, nyilván, ha extrém nagy, vagy extrém kicsi lenne, az feltűnne, de szerintem ez ritka.
2021. aug. 13. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kerdezek, szerintem eleg gaz. ha megvan a szimpatia es mukodik a kemia, en amugyse szeretek hezeket varni a szexszel, eloben derul ki minden ugyis.

plusz ezt nem is tudom elkepzelni, leirja mondjuk hogy neki 10 centi allva es akkor szepen elkoszonok tole vagy mi?! amugyis mina garancia ra, hogy nem hazudik? mondani barmit lehet.

es forditva en se ertekelnem, ha elkezdene a nemiszervemrol kerdezgetni.. ott offolnam ki.

2021. aug. 17. 12:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kérdeztem rá, viszont fantáziálni szoktam arról, hogy milyen lesz majd vele a szex.
2021. aug. 17. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!