Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők! Ti rászoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti rászoktatok erre kérdezni?

Figyelt kérdés

Akár neten, akár élőben vagy esetleg ha már több hete/hónapja ismerkedtek vagy elég hamar arra, hogy mekkora a nemiszerve a srácnak? Kíváncsiságból?

Tudom, ne támadjatok le hogy "nem számít a méret" teljesen tisztában vagyok ezzel, de életem során nagyjából 20 lánnyal ismerkedtem így neten és abból kb 8 rákérdezett erre, volt aki konkrétan is, azaz érdekelte.

Szóval ez mennyire gyakori? illetve ez mitől függ?

Azt hozzá tenném, hogy a legtöbb mind csak szórakozás, barátság és sima beszélgetésnek indult, nem úgy hogy akkor most randizni szeretnék vagy járni egyik rész felől sem.

2021. aug. 12. 11:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Én sose kérdeztem rá a pároméra, de őszintén még el sem gondolkodtam rajta, hogy mi lehet a nadrágjában. Pénisz, pénisz, a funkcióját mindegyik ugyanúgy betölti, akkor minek morfondírozzak rajta? :D
2021. aug. 12. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ehhez nagyon primitívnek kell lenni.
2021. aug. 12. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

- Mi a kedvenc gombád?

- A beszartamanadrá.

2021. aug. 12. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

Soha

(pedig nagyon is számít!)

2021. aug. 12. 12:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es. Miért is számítana? én nem az extrém esetekre értettem (ahol nagyon kicsi, és túlságosan nagy) ilyen értelemben számít de anblokk nem.
2021. aug. 12. 12:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
17 éve szexelek ugyanazzal a férfival, fogalmam sincs, hogy hány cm neki.
2021. aug. 12. 12:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kérdeztem rá. Sem nyíltan, sem burkoltan.
2021. aug. 12. 12:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem. 11 éve nem tudom, hogy mekkorával szexelek.
2021. aug. 12. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
8 éve élek a férjemmel. Soha nem kérdeztem rá mekkora neki, és nem mértem le mérőszalaggal. Az ismerkedés során se kérdeztem rá, őszintén amíg itt a gyakorin nem futottam bele száz meg száz ilyen kérdésbe, nem is gondoltam hogy ez ennyire fontos lehet egyeseknek.
2021. aug. 12. 12:44
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Én rá szoktam kérdezni. Miért? Csak érdekel. Utána nem mérem meg. Ez olyan mint hogy hány kiló, azt se ellenőrzöm de érdekel.
2021. aug. 12. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!