Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin rákérdeznének ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin rákérdeznének ti elmondanátok, hogy csak egyszerű melósok vagytok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 18:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hát nekem az egymilliós pasas sem kellene. Aztán hallgathatnám, hogy ezt kaptad azt kaptad, mintha nem lenne kerestem. A férjem is többet keres, amikor hozzámentem, nem így volt. Már nem döntünk közösen pénzügyekben.
2021. aug. 12. 06:51
 32/39 A kérdező kommentje:

Akkor te bölcsen, hosszútávú befektetést kötöttél.

Kockáztattál és bejött.

2021. aug. 12. 06:57
 33/39 anonim ***** válasza:

30

Ennyit sikerult leszurni abbol amit irtam? Mégis nekik jutott gazdag férj előbb!

Nekem csak 28 evesen. ...

31

Sokkal szivesebben kezdek egy jól kereső pasival, mint egy melóssal!

Egy melós mellett kuporgatni sporolni, árakat nézegetni, fillérezni kell. Egy jol kereső IT mérnök mellett, meg nyugodtan járhat a gyerekem jó iskolába, étkezhetünk egészségesen, jarhatunk szép helyekre nyaralni...stb.

2021. aug. 12. 09:09
 34/39 anonim ***** válasza:

Ha melós lennék, én bevallanám. Inkább legyen az, hogy elutasítanak azért, amilyen vagyok, minthogy 1-2 hétig happy legyen minden, aztán lebukjak és még én legyek a gerinctelen f... is.

Amúgy meg sok melósnak van nője, és nem is a 150 kilós gombás p...jú 60 éves Márgitká néni... mondjuk ahhoz jó kiállás, jó személyiség is kell, és az, hogy azért ne válogassanak a nőkben, hogy "fujj, dundi az mán nem, mert az nem annyira kis fincsi" meg "nekem miért nem jár az instamodell".

2021. aug. 12. 10:14
 35/39 anonim ***** válasza:
31-es..Nem is kellesz mert van feleségem aki kb 700 környékén keres..De volt barátnőm a munkásosztályból...Én is szegény családban éltem fiatalon..Nekem sosem gond másnak fizetni..De a melós lányt pl.motiváltam hogy továbbtanuljon most ő is sikeres .De amíg nem volt az addig közösen fizettük a dolgokat..Ha valami túl drága volt nem csináltam belőle gondot...Elég gáz ahol minden fillért számolnak..1 randin sem néztem soha a végösszeget.
2021. aug. 12. 16:15
 36/39 anonim ***** válasza:
Tőlünk nyugatabbra nem ekkora szégyen melosnak lenni. Azt nagyon rühellem amikor egy átlagos fiatalt rakenyszeit a családja, hogy diplomát szerezzen. Hányan remények erre idegileg! Kérdező ne szegyeld! Nem a te szegyened az, hogy lassan már csak a diplomás számít embernek. Meg az erettsegi+ szakmával rendelkezoket is létezik.
2021. aug. 12. 19:18
 37/39 anonim ***** válasza:

Vallalj komuvel es burkolo melot,ahol emelgetsz cipekedsg eleget es isteni tested lesz tole(ha most nem sz van.)

Jo haj ,borosta,izleses stilusos (nem draga) ruhazat.

Igenis mondd meg,h melos vagy,ha kerdezik.

Nekem az a velemenyem,hogy a diplomas ferfiak igsnytelenek es kevesbe talpraesettek.

2021. aug. 13. 03:38
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk már a melós kifejezést!

Melós1: Gyárban dolgozik, nulla ambícíó tanulni, fejlődni, keres 250 ezre netto

Melós2: burkoló, kőműves vállalkozóként jár otthonokat szépiteni, a keresete olykor veri az 1M.es plafont.

Mert a másodikkal semmi bajom!

Ellenben az első nálam automatikus elutasitas

2021. aug. 13. 06:52
 39/39 anonim ***** válasza:
37-es van 3 diplomám/2 mérnöki/,2 felsőfokú nyelvvizsgám,k.rva jól keresek,s fiatalon végigsátraztam Szardiníát és észak-Európát..Jah farmerből 40k alatt nem veszek..De én vagyok az igénytelen...1 napom nem bírnád..
2021. aug. 13. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!