Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem, hogy ezt írtam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy ezt írtam neki?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja ismerkedünk. Szinte minden nap beszélünk. Két hete ígérte, hogy eljön értem, és elmegyünk enni. Azóta sem jött, viszont minden nap keres. Tudom, hogy sokat dolgozik, de akkor miért ígérget.

Tegnap ismét írt, én meg közöltem vele, hogy jön nekem egy pizzával, és nem felejtek. Azóta el sem olvasta, mondjuk ilyet máskor is csinált. Én nem írok rá többet, szerintem ennek így nincs értelme. Eddig kölcsönösen kerestük egymást, ő időnként eltűnt 1-2 napra.

2021. aug. 10. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
#8, ja tényleg, rohadjon meg a kérdező, hogy nem akar gyk-s trogerekkel azonnal randizni. :D
2021. aug. 10. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

#11. Én nem troger vagyok.

Ismerj meg. Aztan beszelj.

Soha nem volt ilyen csávód.

Halálosztó vagyok

2021. aug. 10. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon bejonnel neki, akkor idot szakitana rad.

Nem vagy neki fontos.

2021. aug. 10. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

"Sajnos mi nők mindig a rosszfiúkba botlunk bele."

Úristen, de sajnálunk titeket szegény nők! Remélem jobbra fordul a sorsotok :'(

2021. aug. 10. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
Elhiszem, hogy rosszul esik, de túlparázod. Nem érdekled komolyan nyilván, mert akkor már régen a colát böfögnéd szex után. Az ilyen csávó nem érdemli meg, hogy rajta pörögj. Amúgy szerintem te nála tartalékjátékos vagy.
2021. aug. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!