Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem, hogy ezt írtam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy ezt írtam neki?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja ismerkedünk. Szinte minden nap beszélünk. Két hete ígérte, hogy eljön értem, és elmegyünk enni. Azóta sem jött, viszont minden nap keres. Tudom, hogy sokat dolgozik, de akkor miért ígérget.

Tegnap ismét írt, én meg közöltem vele, hogy jön nekem egy pizzával, és nem felejtek. Azóta el sem olvasta, mondjuk ilyet máskor is csinált. Én nem írok rá többet, szerintem ennek így nincs értelme. Eddig kölcsönösen kerestük egymást, ő időnként eltűnt 1-2 napra.

2021. aug. 10. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé megbízhatatlan. Ha érdekelnéd, teperne. Sztem tök mindegy, mit írsz neki, én hagynám is a fenébe.
2021. aug. 10. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Mi van ehes vagy?

Hol laksz? Majd en elviszlek! Hány éves vagy?¿

2021. aug. 10. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

1.5 hónap alatt nem sikerült egy nyamvadt estére vagy hétvégén egy délutánra elszakadni és veled találkozni? Érdekes!

Nem is értem, mit szeretnél tőle? Főleg, ő tőled!?

2021. aug. 10. 15:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem, hogy mit akar. Ráadásul elég sűrűn hív. Az elején is volt, hogy 1-2 napra eltűnt. Közös ismerős által ismertem meg.
2021. aug. 10. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak online kapcsolat. Offline nem hiszem, hogy lesz belőle.
2021. aug. 10. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo. Jossz velem randizni?
2021. aug. 10. 15:35
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

#3 vagyok

Az is elképzelhető, hogy van valakije!

2021. aug. 10. 15:42
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem köszönöm, nem szeretnék randizni senkivel.

Sajnos mi nők mindig a rosszfiúkba botlunk bele.

2021. aug. 10. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Áhh

Nem dicsekedni akarok de en rolam rosszat nem mondott nő. Ha nen jon el egy holgy velem este vacsizni az azert van mert huseges a parjahoz...:)

És ne altalanositsd magad! Mi ferfiak pedig a csalfa nőkbe akiknek ketszamjegyu a szexpartnereinek a szama hogy szepen szoljak.

Senkivel? Akkor hogy akarsz boldog hazas eletet elni? Mi? Varod a postast hogy meghozza a nagyőt? Vagy mi a helyzet?

2021. aug. 10. 15:50
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Egy igazi rosszfiú pizzafutárral van dolgunk 😆
2021. aug. 10. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!