Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, szerintetek jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, szerintetek jól tettem hogy nem írtam vissza neki?

Figyelt kérdés

Természetesen férfiak is válaszolhatnak, csak ezt az oldalát már ők is ismerik.

Kedves leányzó az egyetemről nagyon megtetszett. Élőben is jól elvoltunk de az elmúlt hónapokban csak online beszélgettünk jókat. Nem volt semmi gond ha nem válaszolt azonnal én sem, vizsgáztunk is. De az utóbbi 2 hétben mindig nagyon sokáig nem válaszolt. 2-4 napról beszélek. A válaszai ugyanúgy kedvesek voltak. Viszont láttam hogy fent van sokat. Sőt több különböző csoportbeszélgetésben is aktív volt amiben én is benen vagyok.

Ennek fényében nehezen hiszem el egy online okatásban lévő egyetemistáról hogy ne lenne 2 perce legalább egy két alkalommal visszaírni egy nap. Úgy vagyok vele aki nem kíváncsi rám azzal nincs dolgom. Ezért az utolsó üzenetére inkább nem is válaszoltam. Egyszerűen nem volt kedvem hogy megint napokat várja erre.

Sok lánynál tudom hogy direkt váratnak meg, hogy ne tűnjenek tapadósnak de szerintem ebben a helyzetben már jobb ha nem is próbálok vele beszélni nem igaz?

2021. febr. 10. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jól tetted hogy nem írtál neki. Magamból kiindulva; ha 4 napig nem válaszolok egy pasinak, pedig online vagyok, akkor az nem érdekel. Ha viszont nem így lenne, akkor meg majd keres ő téged.
2021. febr. 10. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Aki nem keres, az nem kivancsi rad. Ezt nagyon megtanultam mar
2021. febr. 10. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Hát, én a helyedben inkább előbb megpróbáltam volna megtudni, hogy miért nem ír hamarabb. Eddig rendszeresen válaszolt, most az elmúlt két hétben késik: ez nem olyan sok idő, ha hónapok óta beszéltek. Lehetnek családi gondjai, közbejöhettek problémák, amikről nem feltétlenül akar beszélni, lehet, egyetem mellett dolgozik. (Egyetemi csoportbeszélgetés azért más) Lehet, te mondtál valami rosszat, ami miatt kicsit kiábrándult belőled, és nem meri elmondani.

Szerintem ez így lett volna tiszta. Én felnőtt nőként legalábbis biztosan ezt tettem volna, ha egy férfival beszélgetek. (Sajnos kamaszként egyszer nagyon belenyúltam egy darázsfészekbe, nem párkapcsolat, de egy lány, akit a barátomnak tekintettem, nagyon keveset írt, és akkor derült ki, hogy meghalt a nagymamája, és ugyan csoportokban aktív volt, de beszélni kb. senkivel nem beszélt külön. Amióta azt csúnyán elcsesztem, eléggé vigyázok, mielőtt ilyen helyzetben ítélkeznék.)

2021. febr. 10. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

1

normális elutasításra nem telik az idődből?

Csak úgy otthagyni valakit, akivel már beszéltél, bunkóság.

2021. febr. 10. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Törlés/tiltás.
2021. febr. 10. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
10%

3.

helyes, bárcsak minden nő ennyire etikus lenne.

De tudjuk, hogy a többség nyafogni tud a pasik miatt, de semmit nem képes tenni.

2021. febr. 10. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy a hölgyek válasza érdekel de én férfiként leírom mit szoktam tenni ilyen esetben.

Feldobok egy témát amit akár napokig is lehetne boncolgatni és tudom, hogy őt is érdekli. Ha erre is csak egy kétszavas választ kapok akkor csak simán egy mosolygós jellel vagy valami rövid válasszal viszonzom...lényeg, hogy ne legyen kérdés. Ha ez a válaszom után is ír valamit, netán érdeklődik felőlem akkor tudom, hogy akar velem társalogni ha nem akkor még csak meg sem vádolhat, hogy én nem írtam neki.

Na de milyen beszélgetés az ahol napokig vársz egy válaszra? Mintha fizikailag leveleznétek. Számomra elvárás, hogy ha valaki akar tőlem valamit akkor a nap bármely szakaszában fordítson időt egy tartalmas beszélgetésre.

2021. febr. 10. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!