Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után lúzernek tűnnék?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam egy lánnyal, kb 1 évvel ezelőtt, majd lett barátja. Most hogy szakítottak újból találkozna velem.
Szívesen találkoznék, csak nem lenne gáz hogy nem engem választott meg hazudott is, én meg ezek után is találkozom vele?
Engem ismert meg először utána jött a másik fiú.
2021. aug. 9. 20:49
2/4 anonim 

válasza:

Mig nem jön a kövi srác addig kell vmi lelkiszemetes vagy akármi
4/4 anonim 

válasza:

Ilyen nálam is próbálkozott már. Azt tettem, amit minden jóérzésű férfiember tett volna: elküldtem a francba. Bocs, de mindennek van egy határa. Ha egyszer azt mondják nekem, hogy kalap-kabát, akkor emelt fővel tűröm, de hülyének azért már senki ne nézzen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!