Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érdeklem?
A múlt héten utolsó találkozásunkkor nagyon összevesztünk azon, hogy bunkón viselkedett. Azóta megbeszéltük már, de alig ír, alig kérdez és sok idő múlva ír csak vissza. Bocsánatot kellene kérjek, hogy rosszul esett a viselkedése? Bár ő bántott meg engem. Vagy meglehet, hogy már nem érdeklem? Én már nem igazán tudom, hogy most mi van. Mindig céloz rá, hogy a barátom lesz és én a barátnője leszek. (Jelenleg még csak randizunk). De egyszerűen nem tudom, hogy mit gondoljak. Eléggé rosszul esik az, ahogy viselkedik velem.
Elnézést kérek a hosszú szövegért. Én 18 éves vagyok , a fiú pedig 21.

"Azonban még ő volt megsértődve, amiért nekem bántó volt a viselkedése"
Gondolom eltanulta a nőktől. Hány ilyennel találkoztam..
Általában a vitáknál ugye a fiú áll értetlenül, a lány meg hisztizik. Most jelenleg én állok értetlenül.
Szerintetek mit tegyek? Kérhetek egy véleményt? Tudom, hogy kevés az amit leírtam, és ennyiből nem lehet sok mindent megmondani

Sok tényező lehet.....
1. belegyalogoltál a fiú büszkeségébe és dacból nem fog egy ideig keresni
2. úgy érzi hibázott, de mivel ezt nem akarja felvállalni és bocsánatot kérni ezért eltűnik....ebből még van visszaút!!!
3. van rajtad kívül másik partner is a képben és továbblépett, ha nem szerelmes beléd akkor sajnos ez valószínű és még az sem biztos hogy elköszön Tőled főleg ha megsértődött
4. haragszik rád, ezért egy ideig ignorálja a társaságod, de ha időnként keres mondvacsinált okokkal, akkor még reménykedhetsz.
Egy nézeteltérés megbeszélése minden párkapcsolat alapja, ha mindkét fél megegyezésre törekszik akkor van közös nevező, de ha az egyik feladja akkor sajnos vége. Egy hosszabb kapcsolatnál, együttélésnél van közös múlt amire lehet építeni, nem szívesen dobja el az ember azt amibe oly sok energiát fektetett korábban, nálatok ez még nem adott.
A helyedben várnék 1-2 hetet, ha nem jelentkezik akkor tovább kell lépni. Persze te is keresheted nő létedre és elmondhatod hogy gondoltad volna hogy piszlicsáré dolog miatt szakítani fog, de ha nem akarsz meghunyászkodni, akkor ennek nem sok értelmét látom. Ha most is úgy hiszed hogy igazad volt és kiálltál magadért akkor biztosan nem visszakoznék, mert ezzel véglegesen leírod magad ebben a kapcsolatban.
44F
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
10:36-os. Neked van igazad. Kifejezetten az első pontod ami igaz. Valami módon belegázoltam a büszkeségébe. Úgy néz ki eddig nem mondtak neki még nem-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!