Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznunk kéne mégis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznunk kéne mégis?

Figyelt kérdés
Van egy harmincas férfi, akivel instagramon bekövettük egymást, sokat beszélgettünk, lelkiztünk is, hónapokon át. Sosem találkoztunk, de egy nap túlságosan elmélyedtünk az érzelmek kitárgyalásában és megállapítottuk, hogy mindketten ugyanúgy érzünk: olyan mintha lelki társak lennénk és már régóta ismernénk egymást, és iszonyúan passzolnánk egymáshoz...mintha az lenne megírva, hogy nekünk együtt kell lennünk. Hát, én ekkor úgy döntöttem, eltűnök. Mivel neki van barátnője és úgy éreztem, nem lehetünk együtt, ezért eltűntem, hogy el tudjam felejteni ezt a férfit... Ez volt fél éve, de sajnos azóta is utána vágyakozom. Úgy érzem még mindig, hogy nekünk együtt kéne lennünk, minden nap eszembe jut. Nem tudom, mit tegyek, talán ha találkoznánk, elmúlna az érzés...
2021. aug. 8. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted elmúlna?
2021. aug. 8. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Talán ha megismerném személyesen, rájönnék, hogy mégsem olyan, mint amilyen képet kialakítottam róla. Mivel már fél éve nem tudom elfelejteni, nem tudom, mit tehetnék... így legalább lenne esély erre. Persze arra is van esély, hogy még jobban belebolondulnék.
2021. aug. 8. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni, lehet hogy miattad fog szakítani.
2021. aug. 8. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Eltűntél fél éve előle. Szerinted még szóba állna veled ezek után? Kétlem...szerintem ő már rég nem gondol rád
2021. aug. 8. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már ott hibádzik a dolog, hogy a palinak nője van. A barátnője háta mögött lelkizik egy vadidegen nővel, akivel annyi kontaktja van csak, hogy instán ismerősök. Na most ezek után ugye a megbízhatóság mintaszobrát már fixen nem róla mintáznák... Biztos, hogy egy ilyen férfira van szükséged kérdező?

Főleg, hogy a kis netes afférotok hónapok óta tart, de arról nem szól a fáma, hogy mi van azóta a nőjével, a kapcsolatával, sőt, még egy röpke találkát sem sikerült megejteni ennyi idő alatt. A neten meg mindenki azt mond, amit akar, aztán vagy igaz, vagy nem. Szerintem ez a pasi csak hülyít téged.

Amúgy, amikor ghostingoltál, utána nem keresett? Érdekelte egyáltalán vagy egy vállrándítással elintézte?

2021. aug. 8. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!