Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak egyre több férfi akik a blackpillt követik?
8
Nem, mert azzal csak belemennék ebbe az ocsmány játékba. Társat keresek, nem trófeát, ezért én sem trófea akarok lenni hanem valaki szerető társa.
12
Milyen terület magabiztosságáról beszélünk? Mert általában az ember azokon a területeken magabiztos amelyeket ért és amelyeken eredményeket is tud felmutatni. De egyik nem csap át a másikba. Tehát ha magabiztosan biciklizel ettől még nem fogsz magabiztosan korcsolyázni.
Minden téren, ezért említettem a tapasztalatot (természetesen a pozitív visszajelzések is fontosak hosszútávon, de negatívból is lehet magabiztosságot szerezni - ha visszautasítanak, megtapasztalom, hogy ez nem a világ vége és nem fogok félni tőle, mert tudom, képes vagyok megfelelően kezelni az érzést).
De ha valakinek van önbecsülése, akkor a tapasztalatlansága ellenére is lehet autentikus és helytállhat egy adott szituációban, plusz tapasztalatot (és magabiztosságot) szerezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!