Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Megsértődnétek, ha egy férfi visszautasítana titeket? Többi lent.
Internetes társkeresőn egy férfi több lánynak is küldött egyszerre levelet, mert a statisztikák szerint jó, ha 10-ből egy akad, aki visszaír. Az egyik lány már másnap visszaírt. Több levélváltás után megbeszélték, hogy kerüljön sor a személyes találkozásra, randira is. Ez az első levelet követő nyolcadik napon történt. Éppen akkor, mikor egy másik lány is válaszolt a levelére, hogy neki is lenne kedve ismerkedni.
Ekkor a férfi visszaírt a második lánynak, hogy ne haragudjon, de már levelezik valakivel, aki hamarább írt neki.
Ti megsértődnétek a második lány helyében?
Én életemben két nőt utasítottam vissza, személyesen persze és nagyon diplomatikusan, de hiába. Mind a kettő megsértődött, az egyik az még sokáig üldözött a szerelmével, hiába mondtam neki, hogy kapcsolatban vagyok és szeretem a páromat, nem értette meg. A másik az elhordott mindennek, b..zinak, impotensnek.
Amúgy a srác diplomatikusan és helyesen járt el, de ilyen már kevés van, a legtöbb férfi megdugná mindkettőt.😄
De miért sértődnék meg?
Alap, hogy ha már tetszik valaki, akkor nem hülyítek mást. Ez teljesen korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!