Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálta a pasi?
Az első randink nagyon jól sikerült, bejöttünk egymásnak, majd rögtön írt, hogy nagyon jól érezte magát velem és szeretne újra látni. Lebeszéltünk egy napot, de lemondta, következő alkalommal meg nem jött össze a randi a munkája miatt, mert vezető egy multinál. Majd jöttek az egyèb furcsaságok, hogy nem igen akart válaszolni sem. A randik hiànyát pedig úgy akarta jóvá tenni, hogy meghív egy jégkrémre.😂
Szóval elvileg bejöttem neki, de végig rontja az esélyeit. Most bolond vagy játszmázik?

Más került a képbe. Nemcsak veled randevúzott. A másik jobban összejött neki.
Legyints rá.
"Gombház, leszakad, egy helyébe ezer is akad."

Lehet hogy tényleg közbejöttek dolgok...de valószínűbb hogy meggondolta magát. Lehet más miatt, lehet csak átgondolta éy mégse tetszettel annyira. Fene tudja.
Én nem keresném. Ha akar valamit majd kontaktol.

2-e, multis vezetőtől azért nem kell elájulni, 90 százalékuk egy kalap sz...r (jellemileg, mentálisan, emberileg).
Köztük mozgok, napi szinten.

Jégkrémre? Ha már annyira felvágott azzal, hogy multis vezető, egy ebédre vagy vacsira meghívatott volna egy étterembe :D
Szerintem vagy nem jöttél be neki eléggé, vagy csak szexre akar, esetleg van valakije
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!