Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként leszólítani férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként leszólítani férfit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy parkban szoktunk sportolni - nagyon megtetszett, így azt fontolgatom, egyszer szóba elegyedek vele, mondván nagyon szimpatikus. Sajnos jeleket nem adott, hogy érdeklődne irántam, de gondoltam azért megpróbálom, hátha :D

Fiúk mit szólnátok ilyesmihez? :D

2021. aug. 1. 08:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
50%
Igen, munkahelynél nem jó terv, de párkapcsolatról beszélünk, nem munkahelyről. Az eddigi 24 évem alatt nem sikerült párt találnom, szóval tudom, hogy mit jelent az "iszonyatosan nehéz", de ettől még nem ragadnék benne egy nyilvánvalóan szar kapcsolatban, csak azért, mert nincsen "jobb".
2021. aug. 13. 12:54
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

Hát akkor úgy látom, hogy az élet neked sem habos-torta.

Sajnos sokan vagyunk ezzel így.

Neked talán az a jó, hogy még fiatalka vagy.

Tudsz válogatni, vadászgatni.

2021. aug. 13. 14:28
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Sikerült meghódítani a fiúcskát? : )
2021. aug. 13. 20:55
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem rendszeresen látom sajnos, de jövõ héten vagy azután ha jön elkapom :D
2021. aug. 13. 22:03
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Na ez már egyenes beszéd.👍

A férfiak szeretik a határozott nőket. 😀

2021. aug. 13. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!