Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként leszólítani férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként leszólítani férfit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy parkban szoktunk sportolni - nagyon megtetszett, így azt fontolgatom, egyszer szóba elegyedek vele, mondván nagyon szimpatikus. Sajnos jeleket nem adott, hogy érdeklődne irántam, de gondoltam azért megpróbálom, hátha :D

Fiúk mit szólnátok ilyesmihez? :D

2021. aug. 1. 08:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg! F27
2021. aug. 5. 12:02
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Életem során 3 alkalommal kezdeményeztem férfinál. Mind a három esetben megszólítottam őket. Kettőből több éves kapcsolat lett. Sajnos a 3. nem sikerült.

Azért mindenképp próbáld meg! Ha nem sikerül, akkor is tudod hogy megtetted amit lehetett.

2021. aug. 5. 18:33
 23/35 anonim ***** válasza:
82%

22 es.

Teljesen igazad van.

Az ilyen típusú nőkből kéne sokkal több.

Akkor kevesebb lenne a magányosan sínylődő férfi.

Sajnos mi férfiak nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert aki csak egy kicsit is jól néz ki, aki csak egy picit is csinosabb azt már nem merjük megszólítani. Mondván:

"Pont én kellenék neki? Ugyan már."

Rengeteg gyönyörű képű, sportos, izmos férfi van. Pont én kellenék neki. 😢😭

2021. aug. 5. 19:03
 24/35 anonim ***** válasza:
24%
23as, elhiheted, hogy a kérdező se olyan pasihoz akar odamenni megszólítani, mint te. Nem bántásból, de szerintem érted mire gondolok.
2021. aug. 5. 19:29
 25/35 A kérdező kommentje:

Nem tudok semmit a srácról. Sportos, de nem kigyúrt, az pedig, hogy kinek mi a vonzó meglehetõsen szubjektív. Nem mondanám, hogy a tipikus jóképű, aki után döglenek a nõk, nekem viszont tetszik, ez a lényeg ;)

23:

Pedig hidd el, külsõre megnyerõ embereknek is lehetnek, mi több, vannak ilyen gondolatai. Olykor nekem, most is, de hát próbálkozni kell. Már viszonylag sokszor megszólítottak/leszólítottak fiúk/férfiak az utcán engem is, nem mind volt tipikus jó pasi. Fejben dõl el :) Illetve pozitív kisugárzás, mosolygás is rengeteget dob a dolgon :))

2021. aug. 5. 19:39
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudom én, és teljesen igazad van.

Ezért van az, hogy az internetes ismerkedést sokan nem szeretik, mert ott nem jönnek át a dolgok.

Élőben viszont elég ha valami megfog az illetőben.

Lehet, hogy nem is annyira szép, vagy nem is annyira jóképű, de fogjon meg benne valami. Ez a lényeg.

23.

2021. aug. 5. 20:08
 27/35 anonim válasza:
67%
Az fel sem merül benned hogy csaja van?
2021. aug. 13. 10:43
 28/35 anonim ***** válasza:
14%

Ma már ez semmit sem számít 27 eske.

Ha a kérdező jobban néz ki, azonnal átpártol a fiúcska.

A fiatal évek pont arról szólnak, hogy az ember válogasson kedvére.

Persze most nem azt akarom mondani, hogy a jól működő kapcsolatokat föl kell rúgni, mert nem. Semmiképpen sem.

De ha nem gömbölyű valami, akkor viszont lépni kell, ha kinyilik egy ajtó.

2021. aug. 13. 11:10
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
"ha kinyílik egy ajtó" - Mi ez, valami munkahely ahol a megélhetés miatt rá vagy kényszerülve a szarra, amíg nem találsz jobbat? Ha valami nagyon nagy gáz van, akkor nem akkor kell lépni, amikor kinyílik egy ajtó, hanem azonnal.
2021. aug. 13. 12:05
 30/35 anonim ***** válasza:
48%

Ebben teljesen igazad van, de ha tudnád, hogy manapság milyen iszonyatosan nehéz a társ keresés, akkor lehet, hogy nem ezt mondanád.

Ha csak viszonylag minimális problémák vannak egy kapcsolattal, nem biztos, hogy ki kell lépni, mert semmi garancia nincs arra, hogy találsz jobbat.

Mint pl, ha van egy jó munkahelyed, onnan csak akkor szabad kilépni, ha tuti biztosra találtál egy jobbat.

Úgy, hogy kilépek, aztán majd keresgélek, na ez nem igazán jó terv.

2021. aug. 13. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!