Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként leszólítani férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként leszólítani férfit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy parkban szoktunk sportolni - nagyon megtetszett, így azt fontolgatom, egyszer szóba elegyedek vele, mondván nagyon szimpatikus. Sajnos jeleket nem adott, hogy érdeklődne irántam, de gondoltam azért megpróbálom, hátha :D

Fiúk mit szólnátok ilyesmihez? :D

2021. aug. 1. 08:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Bejönne a dolog, szerintem a mai világban ez nem lehetetlen dolog.
2021. aug. 1. 20:16
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne nevezd leszólításnak, és ne is mondjál semmi olyat,ami arra utalna, hogy neked tetszik, csak egyszerűen kezdjél el beszélgetni vele valamiről.
2021. aug. 2. 15:02
 13/35 A kérdező kommentje:
Ha csak ugy elkezdek karattyolni az idojarasrol, hogy fogja eszrevenni, hogy toobet is szeretnek? :)
2021. aug. 2. 16:30
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát vesd be a szokásos női praktikákat. Mosolyogj rá, aztán amikor a szemedbe nézd, akkor húzd el a tekintetedet, birizgáld a hajadat, harapdáld az ajkadat vagy tökömtudja, most ezek jutottak eszembe :D Tiktokon megy ilyen agymenés, ahol ilyen előre felvett szövegre eljátsszák a lányok, hogy hogyan viselkednek ha tetszik nekik valaki. Nem tudom, hogy ennek mi a neve, meg az egy kicsit túl is van tolva, de a szemezés és a mosoly az mindenképpen jó jel tud lenni.
2021. aug. 2. 16:39
 15/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok jó ezekben a nõi "praktikákban". Inkább finoman megmondom neki, hogy szimpatikus és szívesen megismerném, ha lenne kedve egyszer összefuthatnánk :))
2021. aug. 2. 18:48
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan lépd meg.

Mi veszteni valód van? Az ég világon semmi.

A lényeg, hogy te mindenképpen készülj föl arra, hogy nem biztos hogy összejön, és így akkor talán nem ér nagy csalódás.

Ha nem jön össze, marad minden a régiben, ha összejön, akkor meg jól jártál.

Egyébként azt mondod, sportoltok mindketten. Ez egy nagyon jó téma.

Pl mond neki, hogy szeretnél leadni 5-6 kilót, milyen gyakorlatokat tudna ajánlani.

Ha azt mondja, hogy

"óh, nem kell neked fogyni.Fölösleges, mert te így is nagyon csinos vagy".

Ekkor már majdhogynem nyert ügyed van, hisz tetszel neki.

Aztán a többi meg majd már alakul.

Légy bátorka. 😃

2021. aug. 2. 20:28
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd le, hogy mi volt, nagyon kíváncsi vagyok :D
2021. aug. 2. 22:21
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem kergetek illúziókat, tudom, hogy nem biztos, hogy bármi is lesz, de bátraké a szerencse. Legrosszabb esetben kínos lesz, de én legalább megpróbáltam XD
2021. aug. 2. 22:27
 19/35 anonim ***** válasza:
71%
Csapj a seggére
2021. aug. 4. 19:08
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Még csak kínos se kell, hogy legyen. Felnőtt ember vagy. A boltba se úgy járunk, hogy bemegyünk és lesünk ,mint a birka. :D Elmondod, hogy mit akarsz és vagy van a boltban, vagy nincs. Majd lesz a másikban, ha ott nem lesz siker.
2021. aug. 4. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!