Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz voltam a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz voltam a randin?

Figyelt kérdés
Csajjal elmentünk sportolni, végig a háta mögött futottam csendben. Ő mondta, hogy nyugodtan fussak mellette, elférünk. Közben tudunk beszélgetni. De én nem mentem mellé és csendben mentem mögötte. Annyit mondtam neki, hogy én utálok dombon felfele futni meg nagyon sok ember miatt nem tudtam mellette futni. Aztán meg kellett állnom bekötni a fűzőm, de nem szóltam neki, hogy várjon meg, addig ő eltűnt, mire feleszméltem.
2021. júl. 31. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem nevezném randinak, nem is beszélgettetek kb.. ő meg eltűnt és észre se vette hogy nem vagy már mögötte. :D érdekes lehetett
2021. júl. 31. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Kissé😂😂
2021. júl. 31. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szólhattál volna Te is, hogy álljon meg egy kicsit. De szerintem ő se törte magát miattad. Meg eleve lehetett volna kevésbé zsúfolt helyre menni.
2021. júl. 31. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy leírod , hiányzott belőled a magabiztossàg és a lazasàg, lehet ez lesz a tèma veszte

Pozitív dolgokról nem is írtál

2021. júl. 31. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
És lehet, hogy azt gondolta, direkt tűntél el, mert nem tetszett neked.
2021. júl. 31. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Ja ...hogy utàna el is tűnt, szèt is vàlltatok?
2021. júl. 31. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen randit ne rendezz... a randinak a lényege, hogy a 2 fél egymást megismerje. Futás során ez nem valósulhat meg...

Ennél még a mozizás is jobb... mert előtte-utána lehet beszélni a filmről meg minden egyébről. Futásnál csak futás van... azt már akkor, ha párban vagytok.

2021. júl. 31. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Nos, akkor vegyük elő fizika tudásunkat és logikánkat. Megállok, közben a lány fut. Bekötöm a cipőfűzőmet, ami kb. 30 mp. Vegyük azt, hogy a lány kb. 12-15 km/h-val futott. Mennyi utat tesz meg 30 mp alatt? 15 km/h-val számolva 30 mp alatt, ha jól számoltam 125 métert tett meg.

Hova tűnt, nem Damon Hill, hanem a lány? Randiztatok és elfutott? Részedről randi volt, de a lány részéről csak egy közös futás valakivel, különben megvárt volna.

Vagy olyan iszonyatosan gyorsan futott, hogy ennyi idő alatt kilométereket tett meg.

Kedves kérdező! Mit nem közöltél velünk, hogy tisztán lássunk?

2021. júl. 31. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Hiànyos a kèplet.

Valszeg ezeket csak kiragadta a kontextusból, de màr nincs ma úgy tűnik , kifàradt

2021. júl. 31. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez a futós randi eleve egy hülyeség, hiába futtottál volna mellette, akkor sem lehet futás közben normálisan beszélgetni.
2021. aug. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!