Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti örülnétek neki ha kezdeményezne nálatok egy lány? Volt már ilyen? Mit reagáltatok? Hogy kezdeményezett?
Igen, volt olyan.
Örültem, mert amúgy tetszett a lány csak balf@$# voltam én elhívni :D
Igen. Eddig 3x volt ilyen. Egyikből kapcsolat lett, a másikból rövid osszejaras, a harmadik esetén sajnos kozbeszolt az élet és nagy távolság lett koztunk. Nagyon örültem mindegyiknek, jól eső érzés volt.
Egyik online felületen celozgatott, hogy akarna tőlem valamit. A másik eloben volt baromira rámenős és igen hamar rátért a szexualitasra. A harmadik hasonló volt, mint az első.
Az egyik egy igazi gepardtestu femme fatale. A második első ránézésre egy cuki lány, de a valóságban van neki beutese és nagyon könnyuveru, kulsore átlagos mai tucat fiatal lany. A harmadik pedig egy gyönyörű nő mind belsőre mind kulsore.
Hány éves korosztályú urakról és hölgyekről lenne szó?!
Ez a nagyon általános "srácok" elnevezés túl tág fogalom. Így nagyon sok félreértés forrása is lehet kedves kérdező.
Ui: itt van pl. a 7-es válaszoló. Gondolom, max. huszonéves lehet - miért írjak rá, ha tulajdonképpen az édesanyja lehetnék életkorban?! Sok-sok tévedést meg lehetne előzni konkrétumokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!