Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdeményezhetek beszélgetést egy olyan sráccal, akiről nem tudok semmit?
Nemrég költöztem. A háztömbömben pedig lakik egy srác, aki külsőleg nagyon bejön. Szoktam látni mikor kint ül a parkban, vagy mikor elmegy valahova. De nem tudom hogy hívják, pedig a postaládákon lévő neveket is végig kerestem, de nincs meg. Valószínűleg nincs kint a neve. Ez azért is baj, mert így nem tudok róla semmit, hogy van e barátnője pl.
Valami tipp, hogy hogyan kereshetném meg a világhálón vagy (!) hogyan elegyedhetek vele beszélgetésbe? Mert kicsit fura ha egy idegen megszólít h szia, mizu, hanyadikon laksz :D vagy inkább hagyjam?
hát a szia! "énisittlakom" "szeretnélekmegismernimertmégnemismerlek" szövegek teljesen jók. A kérdésed szövegébe mindent leírtál :)
És nem furcsa a "hányaDIKonlax" megszólítás sem. Valahogy el kell kezdeni, és ez így jó. Parkban is oda lehet menni. "Sokszor láttalak, új lakó vagy? Én is ott lakom..."
Miért ne?
Közös és odaillő témával kell kezdeni mindig. És ezk nagyon jó témák :)
Meg is egyezhetsz vele, hogy ha kell valami, akkor kisegítheted (cukor stb), később körbevezetheted a környéken, sok a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!