Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért húzta fel magát ennyire?

Ha tudod, hogy dolgozol, akkor miért beszélted le?
Ha meg véletlenül közbe jött valami, annyit illett volna írni vagy felhívni, hogy közbe jött valami és toljuk el pár órával. Bizots megértette volna, de ez így picit bunkóság volt.

Legalább jó sokat állt ott a 45 fokban a napon?
Végülis tényleg mit hisztizik, most lebarnult rendesen.
Legközelebb ha tornádó lesz, beszélj meg vele randit, hátha felkapja legalább a sztratoszféráig a csajt.

Te fordított esetben nem várnád el, hogy szóljanak ilyen esetben, ez neked nem evidens?
Te szívesen készülsz és mész el valahová feleslegesen és várakozol ott hiába?
Miből áll volna üzenni?

A barátom ezt nálam már siman megoldotta.
Megker arra be se lépjek a furdoszobaba otthon, hanem inkabb majd nala, mert akkor max ejszaka lát megint mire én kész leszek. Inkabb nala keszuljek :D
Melohelyre meg siman bejon inkabb minthogy azt várja kijovok e akkor amikor mondtam.
Meg a bnőim is nagyon kreativak mondjuk.
Te nem ilyet fogtal ki, meg a tobbségnek sincs ehhez esze hogyan kell ezt kezelni, csak a hiszti megy.
Engem speciel targyalasra is maga a bironő hivott fel hogy megis mennyit kések mivel nelkulem el se lehet kezdeni(be voltam idezve es mindenki koteles volt megjelenni).
Akkor speciel sacc 2-3 nap nem alvás mögöttem és felalomban vettem fel a telot a bironak es mondtam neki most ez nem jó, de erre kerdezte kuldjon e vkit ertem netán mert be is hozat ha kell.
Mire beértem mindenki röhögött hogy amugy tolem mást nem is vártak...
De én megértem amugy hogy tömegek kapnak amugy erre ha vki késik és mindenki legyilkolna érte. Ez ilyen.
Az en köreim legalabb jófejek.

7
Olyan a világon nincs, hogy a bíró hívogasson, hogy merre vagy. Nem jelensz meg a tárgyaláson rendbírság, ha a következőt is szkippeled a rendőr hoz be és azt is kifizetheted. De nagyon mókás volt a kis történeted, bár nem tom hogy jött a kérdéshez.

8 de van.
De a lepont is bizonyitek h megy a gyilkolas a késesért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!