Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húzta fel magát a babátok?

Húzta fel magát a babátok?

Figyelt kérdés
7 hónapos lesz a babám egy hét múlva. Már kb 4 hónapos korában olvastam hogy olyan korban már a ràcsba kapaszkodnak meg az anyjuk kezébe és fel akarják magukat húzni... Az én babám még sosem csinált ilyet, sosem kapaszkodik sehova, a kezembe se... Pedig gyorsan fejlődik, kúszik másfél hónapja és most kutyázik, tehát egyáltalán nem hinném, hogy el lenne maradva. Csak érdekel, hogy a ti babátok csinál ilyet?
2020. szept. 18. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Lányom ilyenkor állt fel bútor mellett 7 hó 1 hetesen

Fiam 6,5 hónaposan ( 1 hete) állt fel bútor mellett.

Előtte készbekapaszkodva vagy ferdén ( sámlira, lépcsóre dobozra támadzkodva)álltak már lábra

Nekem kicait gyorsabb mozgásfejlősésűek a gyerekek az “àtlagnál”

2020. szept. 18. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

6 hónaposan ülésbe húzta fel magát, 7 hónaposan pedig állásba. Viszont járni csak 11 hónaposan járt.

Viszont semmi gond a babáddal. :)

2020. szept. 18. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

7,5 hónapos a babám. Kost állt fel 2 hete. Ő tényleg kapaszkodik mindenbe, amit csak elér. De két olyan 11 hónapost is ismerek akik csak másznak. Sőt az egyik inkább kúszik, mint mászik, vagyis ilyen hibrid technikát byom és az is normális.

Amúgy az en kisfiam is kúszik és kutyazik ezt leszámítva, hogy feláll, ha és amikor tud.

2020. szept. 18. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

7 hósan felállt, 10 hósan elindult.

Teljesen normális ha még nem áll fel. 12 hó státuszon kérdés és még akkor sincs megkésve.

Az én fiamnak gyors a mozgás fejlődése valószínűleg genetikailag, mert én is hamar jártam.

Hova sietsz? Miért akarod másokhoz hasonlítani? Miért olvasgatsz ilyen cikkeket?

2020. szept. 18. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudom minek forgatod ki a szavaimat, senki nem mondta hogy azt akarom, hogy felálljon... Nem az volt a kérdés, hogy mikor áll már fel, nem is akarom, hogy még felálljon... Hanem maga az, hogy megmarkol valamit, és húzza magát. Több helyen olvastam,de az én babám nem markol rá a rácsra sem, ezért kérdeztem, hogy másoknak csinálta - e.
2020. szept. 18. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyém 8 hónaposan húzta fel magát először.

Nem kúszott,csak gurult, mászni is 10 hónaposan kezdett, de akkor semmi átmenet nélkül, azonnal ügyesen közlekedett.

13 hónaposan már stabilan futott.

Ő nem olvasta a "nagykönyvet." Mindent máshogy csinált.

2020. szept. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!