Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek ezek a mai randik? Tényleg minden esetben párkeresés/pártalálás lenne a cél mindkét fél részéről?
Ezt én is úgy tapasztaltam.
De léteznek munkamegbeszélések is. Ilyesmiről még nem nagyon olvastam itt ezen az oldalon.
Na ez az kedves 3-as válaszoló!
Elértéktelenedett világban élünk. Túl gyorsan és azonnal mindent - ez a könnyűvérűség nekem nem férne bele.
Nagyon gyakran találkozom kimondatlan ítélkezéssel. Semmi türelem, zéró tolerencia.
dehogyis. nagyon sok embernek, foleg fiatal ferfiaknak eszebe sincs tarsat talani. sokan csak szexelnenek vagy valami laza, kotetlen kapcsolatot keresnek, semmi komolyat.
persze vannak komoly szandekuak is.
Ezt nem értem én sem. Miért pont a huszonévesek találnak meg?
Módosítottam az elképzeléseimen: 25 és 35 közöttiekkel KIZÁRÓLAGOS BARÁTSÁG - 35 és 55 év közöttiekkel esetleg lehet együtt járás/együttélés idővel. 56 életévtől megint barátság.
Nem hinném, hogy 47 éves nő létemre annyira "visszataszító" lennék minden szempontból. Azért írom ezt, mert nagyon sok pozitív visszajelzés van mindenféle ismeretségi körből.
Egy férfi ismerősöm szerint kifejezetten életrevaló és talpraesett vagyok. (Korábbi kellemetlen félreértések ellenére visszaállt a kezdeti szimpátia.) Több más ismerősöm szerint céltudatos.
Szívesen segítek nálam kiszolgáltatottabb helyzetűeknek, ha tehetem - de nyilván józanul igyekszem mérlegelni, hogy mit tehetek meg éppen az adott pillanatban, adott körülmények között.
A másik, hogy a nem független életállapotúak próbálják összetörni szegény életük párjának a szívét. Ebbe sem szívesen megyek bele.
Ez is értelmetlen dolog - felrúgni több éves - vagy akár csak több hónapos együttélést.
Lehet, hogy riasztó tulajdonság lenne az a férfiak számára, ha egy nő megpróbál egyedül megküzdeni minden megpróbáltatással...?!
Van értelme ebben a debil nihilista világban fehér hollónak lenni? Nagykanállal az összes élvezetet aztán cső. Én mindig elvek mentén éltem, aztán amíg mások úszkáltak a földi élvezetekben, én meg csak jófiú voltam!
Ma már nálam is a szex a döntő, és a saját igényeim. Az a vicc, hogy sokkal sikeresebb is lettem ezután. Igaza van a többségnek, egy életünk van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!