Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 eves vagyok, szetetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 eves vagyok, szetetnek most mar dívásabb lenni, amolyan igazi nő, végzet asszonya,de úgy érzem a külsőm akadályoz ebben,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belsore minden adott, megvan az eleterzesem, viselkedesem, de nevetsegesse teszi hogy nincs kiallasom, mert 160 cm vagyok, az arcom cuki, kerek, pufi es kislanyos, foleg ha mosolygok. Tarsasagban is nehez kitunni a magasabb nok mellett, masok valla fole kell nyujtozkodnom, nem vesznek komolyan.

2021. júl. 28. 11:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
A végzet asszonyaság inkább hozzáállás és személyiség kérdése, mint külsőé. Ha elhiszed magadról, hogy dögös vagy, szexi vagy, vonzó vagy, és úgy is érzed magad, önazonos tudsz lenni így, és nem erőlteted ezt magadra, az félsiker. Nyilván vannak dolgok, amikkel lehet rajta turbózni, de a magasságod és az arcod formája nem fog ebben meggátolni... hanem pl. szépen karbantartott, nőies frizura, kellemes smink, érzéki illatú parfüm, nőies (nem egyenlő Gábor Zsazsa-féle dívás vagy k...s) öltközködés (hanem pl. nőiesebb vezetésű cipők, retikül, nem túl bő ruhák).
2021. júl. 28. 18:05
 22/23 anonim ***** válasza:
kezdj 10 évvel fiatalabb férfiakkal, azok majd beakasztják neked.
2021. júl. 28. 22:08
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
S hány kiló?
2021. júl. 29. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!