Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 eves vagyok, szetetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 eves vagyok, szetetnek most mar dívásabb lenni, amolyan igazi nő, végzet asszonya,de úgy érzem a külsőm akadályoz ebben,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belsore minden adott, megvan az eleterzesem, viselkedesem, de nevetsegesse teszi hogy nincs kiallasom, mert 160 cm vagyok, az arcom cuki, kerek, pufi es kislanyos, foleg ha mosolygok. Tarsasagban is nehez kitunni a magasabb nok mellett, masok valla fole kell nyujtozkodnom, nem vesznek komolyan.

2021. júl. 28. 11:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hú, megvan az életérzésed -mit is jelent az pontosan?
2021. júl. 28. 12:29
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
40 éves korodban fogalmazódott meg benned, hogy igazi nő legyél? Eddig mi voltál? Bocs, de ha valaki nő, az 20 évesen is nő, ha meg 40 évesen sem sikerült, akkor felesleges kapálózni.
2021. júl. 28. 13:00
 13/23 anonim ***** válasza:
17%
Sportolj valamit, mani-pedikűr folyamatosan.
2021. júl. 28. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Semmi köze a magasságnak a végzet asszonya stílushoz. Nem véletlen, hogy az alacsony emberek sokszor pont ilyen törpeterroristák. 😅
2021. júl. 28. 13:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon cuki vagy ezzel a kérdéseddel! 😍
2021. júl. 28. 13:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#6 Te nagyon cuki lehetsz. :D Kis esetlen, de nekem tetszik az ilyen. :D

A kiállás kérdező mióta függ a magasságtól? Neked önbizalmad nincs...

2021. júl. 28. 13:44
 17/23 anonim ***** válasza:
19%
Én alacsony -és nem is túl szép- nőként is tudtam ilyen végzet asszonya típus lenni. Szerettem a testre simuló, sötét színű ruhákat, szolid ékszer, szolid smink, egy kis kivillanó csipke ha kell, elegáns viselkedés, stílusos flört. Most már negyven évesen nem érzem magam szexinek, mert sokat híztam, de ha össze kapom magam, és sikerül elfeledkeznem a koromról, még mindig ilyen búgó hangú, flörtölős nőci vagyok. De ez alaptermészet kérdése.
2021. júl. 28. 13:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az általad leírtakkal nincs semmi gond! Nagyon sok nő van ilyen. Nekem pl. az egyik kedvenc magasságom nőben!

Ha belenézel a tükörbe és egy szép nőt látsz, akkor nincs probléma, hiszen a férfiak is ezt látják rajtad! F

2021. júl. 28. 13:51
 19/23 anonim ***** válasza:
7%
Meg nem lattam cuki negyvenevest.
2021. júl. 28. 15:41
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Majd ha negyvenes leszel, fogsz.
2021. júl. 28. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!