Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova teszik a szemuket azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova teszik a szemuket azok a nok akik osszejonnek 15-20-30 evvel oregebb pasikkal, mint a Palik Laci uj csaja?

Figyelt kérdés

Mint ez a csernevak alexandra is, de ott volt papp gergo fiatal szerelme vagy a cooki uj felesege.

Nem akarom bantani palikot, de a csajhoz kepest egy szottyadt oregember. A csaj szep, fiatal, kidolgozott testu, most mar hires is, ezert sokkal jobb testu, fiatal izmos pasit is felszedhetne. Biztos hogy a kozossegi oldalan is akadna kero akar egy 30 eves, vallalkozo jojepu pasi szemelyeben is. Semmi extra ez a palik, meg belsore se tud semmi karizmat, semmi kulonlegeset felmutatni. Oreg, csunya, elvalt, evekig haztartasbeli volt, a napjai a karriereben meg vannak szamlalva, par ev es utana mar rezsit se tud majd fizetni. Hogy az istenbe lehet egy csajnak ilyen rossz izlese?egyszeruen nem ertem ezeket a fiatal noket, hogy pocsekolhatjak el a szepseguket, fiatalsagukat mikor barki jobbat megkaphatnanak.magyarazza mar el valaki...

2021. júl. 27. 11:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

#17 Mondjuk ehhez ész is kell!

Nem ész kell hozzá, hanem egy elcseszett, pénzközpontú értékrend. Nem mindenki akarja eladni a lelkét azért, hogy milliomos legyen.

2021. júl. 27. 15:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Pont ahogy a 22-es mondja! Sok esetben elég ha a pasi tudja mit akar, vannak céljai amikért küzd is.

Vajon a sok idősebbekre mutogató közül, akik szerint a 30-40-es korosztály elszedi előlük a nőket, kinek van bármilyen terve az életre? Van megtakarítása, keményen tanul egy jólfizető állás reményében stb? Gyanítom, hogy kevésnek, de egyszerűbb mást hibáztatni, mint tenni a cél érdekében. 30-40-es korosztály meg nem a számítógép, meg a mobiltelefon világában nőtt fel, tudnak személyesen is beszélni, nem csak chaten, ott még saját lakás volt a cél, nem drága mobilra elbaszni a pénzt. Talan ha ti ia szemléletet váltanátok, akkor több lány vákasztana titeket, mert biztonságban érezné magát veletek.

2021. júl. 27. 18:18
 23/31 anonim ***** válasza:
Ja gyúr, bulizik van tetkója meg szakálla. Nyugi, a nők többségének ennyi pont elég. Ők a kisugárzástól kábulnak el, nem pedig attól hogy egy férfi tudatos és vannak céljai. Pontosan ugyanaz az arány a ffi és a női oldalon. Mármint kapcsolatra alkalmatlanokból, butákból, igénytelenekből
2021. júl. 27. 18:29
 24/31 A kérdező kommentje:
Palik 5 ev mulva nyugdijas bácsi, mig él a két gyerekét anyagilag segitenie kell. Szoval love miatt biztos nem, mert az nincs neki. Terve mi lehetne mar, szerintem orul, hogy meg felall neki, 60 ev felett hagy fel egy atlag pasi a szexxel kezdodo impotencia miatt.na de nem is ot bantom, ez az elet rendje, meg az is hogy a ferfiaknak tetszenek a fiatal nok. A kerdes tovabbra is az, hogy ezeknek az alexandrafeleknek mennyire torz izlesuk van, hogy nem kepes belatni hogy semmi erdeke, se szexualis, se hirnev, se penz nem fuzodik ehhez a kapcsolathoz, ha csak nem az hogy a bacsi legalabb vegighallgatja meg tutujgatja "ugyes vagy alexam, megertelek, mondd el mi a banatod". Na de lelkiszemetes is van fiatal pasiban is vagy szaz, csak nem veszi eszre
2021. júl. 27. 19:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha Andy Vajna szóba kerül, azt mondom persze hogy pénz volt, ha egy Hugh Hefner-t említünk akkor is érthető, hogy komoly kapcsolata nem volt semmi kép, csak kihasználták egymást kölcsönösen a Playboy modellekkel, de sem Alexa sem Laci (szerintem) nincs olyan értékkel a másik felé, ami kihasználást jelentene. Más részt a kor csak nézőpont kérdése, ma már sokkal másabb dolgok vannak, ez mondhatni semmiség. Meg aztán ahány ember annyi féle, ha van egy 103 éves ember, lehet ott fekszik az ágyban összeaszalódva, de egy másik 103 éves ember meg lehet úgy szaladgál föl és alá, hogy 30 évvel fiatalabb emberkék is irigykedve néznék azt! Tehát attól, hogy (manapság) mit látni nem biztos hogy az is lesz, amit mindenki gondol! Persze simán benne van, hogy hosszú életű sem lesz, vagy tán igaz se.
2021. júl. 27. 23:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Kérdező ! Ahelyett, hogy itt hisztiznél mert valami idősebb pali elszedte előled a nőt, áruld el, hogy te mit tudnál nyújtani neki? De most nem milliós utazásokban , autókban gondolkodj, hanem egy reális élet biztosításásban, mert nem minden nőnek ez a vágya, csak egy normális, dolgos pasira vágyik. Nos mi az amivel te felvennéd a versenyt egy idősebb pasival, bármi amivel eltudod érni, hogy téged válasszon, és a legújabb iPhone nem számít :D .
2021. júl. 27. 23:24
 27/31 anonim ***** válasza:

‘ezeknek az alexandrafeleknek mennyire torz izlesuk van, hogy nem kepes belatni hogy semmi erdeke, se szexualis, se hirnev, se penz nem fuzodik ehhez a kapcsolathoz’

rola beszelsz mar napok ota. kerdest irsz ki a gyk-ra rola. tehat valahol megis ‘hirnevet’ szerzett maganak. ha nem jon ossze palikkal, irsz ki ide kerdest rola? nem. akkor meg? ne legyel mar ennyire korlatolt agyilag.

egyebkent komolyan, neked mit faj ennyire, hogy nem egy fiatal izmos pasival jott ossze? nem mindegy?! ha olyan pasija lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy ez is csak a kulsore hajt.. semmi kozod hozzajuk. vagy az utcan az osszes szerinted nem osszeillo part megkerdojelezed, hogy megis miert vannak egyutt? ez mar beteges, mennyit hiszteriazol ezen a teman. engedd el, veled igyse, ugyse jott volna ossze a csaj.

2021. júl. 28. 01:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy ki kivel van? A te életed? Sztereotípia hegyek.
2021. júl. 28. 11:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezt ők tudják. Ő valószínűleg jobban ismeri Palikot, mint te a képernyő elől... meg nem is mindenkinek ugyanolyan az ízlése.
2021. júl. 28. 17:26
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is a hírnév miatt jött össze vele. Vagy apakomplexus.

Én nem tudom milyen a Palik Laci személyisége nem szoktam nézni a műsorait. De amikor megláttam konkrétan azt hittem halálos beteg. Nem tudom mit csinált magával de nagyon csúnya lett, aszott, a fogsora borzalom. Engem nagyon taszít. A csaj nem lakik vele, gondolom ahol él ott van egy 30-as bikája, a Palik meg a hírnév miatt kell. Manapság a fiatal nők nem akarnak dolgozni, az álmuk az influenszerkedes.

2021. júl. 28. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!