Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak "igenytelennek" tartjak, ha egy no nem sminkeli magat?
Figyelt kérdés
Most azokrol a nokrol beszelek, akik adnak magukra es csinosan oltozkodnek. Viszont semmilyen sminket nem hasznalnak. Azt tudom, hogy a sok sminket nem szeretik allitolag, de pl. egy szempillaspiral, ami kiemeli a tekintetet...stb. Szoval, ezt nem tartjak egy fajta igenytelensegnek?2021. júl. 25. 14:08
11/19 anonim 

válasza:

Persze , csak én is kíváncsi voltam :)
Nincs olyan a környezetetben,aki adna ezzel kapcsolatban tanàcsot?
12/19 anonim 

válasza:

Nem, attól még lehet szép valaki.
13/19 anonim 

válasza:

Igen persze nem szeretik... azt nem szeretik, ha feltűnő és szar a smink. Amúgy egyszer bemegyek a melóba hajnali keléssel és nincs időm valami sminket feldobni azt kérdezi minden második, hogy beteg vagyok-e. Aki szépen tud sminkelni, annak a külsején nagyon sokat tud dobni: kiemeli az amúgy szép területeket (pl. szem, száj) és elrejti az előnytelenségeket (pl bőrhibák, szem alatti karikák).
14/19 anonim 

válasza:

Abban az esetben nem zavarja szerintem a pasikat, ha szép a nő bőre alapból is, és jól néz ki. Volt egy barátnőm, aki tele volt mindig pattanással, hallottam, hogy a háta mögött mondták pasik, hogy felkenhetne valamit, hogy elfedje magát.. amióta pedig alapoz szépen, még konturoz, és ilyen "nincs rajtam semmi smink" természetes sminket csinál, sokkal több pasi környékezi meg..
17/19 anonim 

válasza:

Azt tartom igénytlennek ha sminkel. Sose kéne egy sminkes nyomoronc.
18/19 anonim 

válasza:

Jolvanna, csak azt akartam írni , hogy roncsolja a bőröd, meg csomó időd el megy a pingálàssal.
Akinek tetszel, annak termèszetesen is fogsz, aki meg csak "àlarcal" tud elfogadni ,az nem lesz tartós úgysem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!