Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eve ismerem es eszmeletlenul nagyon tetszik. Mondjam el neki? Vagy maradjon orok titok es felejtsem el?
Altalaba msn-en beszelunk.
Fojton ra gondolok, ha felkelek, ha lefekszem. Minenrol o jut az eszembe, mindig rolla akarok beszelni. Mar meguntam, hogy ez van. Vagy vele, vagy nelkule.
De mondjam el neki ? Vagy inkabb jojjek ossze egy masik sraccal es ot felejtsem el orokre ?
Hát, most az én tapasztalataim jönnek:
jó biztonságos kapcsolatban voltam, amikor jött egy állat a társulatba és beleszerettem... emailezgettünk (szinte csak úgy beszéltünk, szóban nem) és amikor már nem tudtam mi bajom, rájöttem hogy szeretem... megírtam neki... elmondtam a másiknak hogy mit érzek... aztán összejöttem az emailes sráccal
(a történet folytatása a te szempontodból lényegtelen, de amúgy rossz választás volt, mert csak kihasznált... de te gondolom mivel régebb óta ismered a kiszemelt személyt, jobban tudod, milyen)
szóval szerintem nem vesztesz semmit, ha írsz neki :)
De hogy kene leirjam neki ?
Hogy kezdjem ? Mit irjak ? Fogalmam sincs...Mivel eleg sokat hulyeskedunk, szinte mindig. Es mar par napja nem is beszeltunk. Most irjak neki, hogy "szeretnek mondani valamit, de ez most komoly" ? Vagy hogyan ? Nem birom mar igy tovabb, hogy fojton csak a remenyben elek. Segitsetek, hogy mondjam el neki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!