Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pincér előtt nem ciki, ha randin felesben fizetünk?

Pincérként mondom, hogy pont nem érdekel. Annyit megtehettek, hogy ha felesbe fizettek, akkor nem kezdtek el azon problémázni, hogy "de te fizetted a bort, akkor én fizetem a salátádat". Vagy kérjétek ki a számlát, felezzétek el, aztán fizessetek. Vagy tényleg mindenki a sajáját. Vagy ha kivitte a számlát, akkor szóljatok neki, hogy tűnjön el és jöjjön vissza később.
De ne az legyen, hogy szerencsétlen ott áll 20 percig, mert ti a fizetésről vitatkoztok.
Az nagyon nem érdekli, hogy miért fizettek úgy, ahogy (nem csak randin, hanem egy sima baráti találkozón is leszarja), de ne előtte vitatkozzatok.

Ügyvéd "barátom" büszkén mesélte, hogy egy családi rendezvényen após azzal hívta félre, hogy venne a lányának egy kis kocsit. Ő mint férj, pedig bólintott, hogy jó ötlet, hajrá.
Egyébként róla el tudom képzelni, hogy még az eljegyzési gyűrűt is a lánnyal fizettetné, mondván "így olyat választhatsz magadnak, ami biztosan tetszik".
Csak nem tudom, hogy az ilyen minek házasodik, vagy minek van egyáltalán kapcsolatban? Gyerekkihordónak kell a nő neki, vagy minek? Arra kitalálták már a béranyát, a neveléshez meg a dadust.

Vagy csóró lányokat fogtam ki, vagy antifeministákat, de nekem még sosem volt olyan barátnőm, aki ne engedte volna, hogy fizessem a számlát, ha már én invitáltam ebédre, vagy vacsira.
Volt viszont, aki ő maga hívott adott helyre és kikötötte előre, hogy de most ő fizet, azzal sincs semmi baj, szerintem.

Nagy ívben szarok rá.
Üdv, egy felszolgáló ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!