Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pincér előtt nem ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pincér előtt nem ciki, ha randin felesben fizetünk?

Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 13:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Pincérként mondom, hogy pont nem érdekel. Annyit megtehettek, hogy ha felesbe fizettek, akkor nem kezdtek el azon problémázni, hogy "de te fizetted a bort, akkor én fizetem a salátádat". Vagy kérjétek ki a számlát, felezzétek el, aztán fizessetek. Vagy tényleg mindenki a sajáját. Vagy ha kivitte a számlát, akkor szóljatok neki, hogy tűnjön el és jöjjön vissza később.

De ne az legyen, hogy szerencsétlen ott áll 20 percig, mert ti a fizetésről vitatkoztok.

Az nagyon nem érdekli, hogy miért fizettek úgy, ahogy (nem csak randin, hanem egy sima baráti találkozón is leszarja), de ne előtte vitatkozzatok.

2021. júl. 26. 09:27
 32/36 anonim ***** válasza:

Ügyvéd "barátom" büszkén mesélte, hogy egy családi rendezvényen após azzal hívta félre, hogy venne a lányának egy kis kocsit. Ő mint férj, pedig bólintott, hogy jó ötlet, hajrá.

Egyébként róla el tudom képzelni, hogy még az eljegyzési gyűrűt is a lánnyal fizettetné, mondván "így olyat választhatsz magadnak, ami biztosan tetszik".

Csak nem tudom, hogy az ilyen minek házasodik, vagy minek van egyáltalán kapcsolatban? Gyerekkihordónak kell a nő neki, vagy minek? Arra kitalálták már a béranyát, a neveléshez meg a dadust.

2021. júl. 27. 13:15
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Pukizni cikibb előtte szerintem.
2021. júl. 27. 13:29
 34/36 anonim válasza:
Számomra fontos volt , hogy ha meghívtam, fizetem . Ha részben, egészében szeretne osztozni (sajátrész vagy felezni ) ,akkor képes vagyok elfogadni. Feleségem az első randinkon olyan hevesen jelezte a fizetési szándékát a pultos hölgynek(cukrászda ) , hogy ő jött zavarba.
2021. júl. 31. 06:41
 35/36 anonim ***** válasza:

Vagy csóró lányokat fogtam ki, vagy antifeministákat, de nekem még sosem volt olyan barátnőm, aki ne engedte volna, hogy fizessem a számlát, ha már én invitáltam ebédre, vagy vacsira.

Volt viszont, aki ő maga hívott adott helyre és kikötötte előre, hogy de most ő fizet, azzal sincs semmi baj, szerintem.

2021. júl. 31. 13:15
 36/36 anonim ***** válasza:

Nagy ívben szarok rá.

Üdv, egy felszolgáló ^_^

2021. aug. 5. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!