Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pincér előtt nem ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pincér előtt nem ciki, ha randin felesben fizetünk?

Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 13:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja plusz attól is függ, hogy felest elfogad-e mint fizetőezközt
2021. júl. 24. 15:04
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A pincér nem tudja,és nem is foglalkozik azzal,hogy köztetek milyen kapcsolat van. Bizonyára rengeteg helyzetet lát,nem foglalkozik azzal,hogy ki-hogy-miként fizet. Kiegyenlítsék a számlát,ennyi.
2021. júl. 24. 15:07
 13/36 anonim ***** válasza:
62%
Ha kellett az egyenjogúság, akkor az élet minden területén kelljen, hátrányokkal együtt.
2021. júl. 24. 18:01
 14/36 Ypszilon1980 ***** válasza:
59%
De, ciki, nagyon gáz. Természetesen nem szól érte, de az milyen már. Inkább az legyen, hogy pincérnek való fizetés előtt vagy után, mikor nem látja, akkor adja oda neked a részét, mindenképpen a férfi fizessen randin.
2021. júl. 24. 18:24
 15/36 anonim ***** válasza:
42%
Mert mèg a pincér rá talál jönni, hogy jéééééé,pénze van, jéééé, még talán keresete is van, es nő, milyen mááááá.
2021. júl. 24. 18:37
 16/36 anonim ***** válasza:
57%

Ciki.....

Férfi szempontból, ha elhívok egy nőt vacsorázni és én választom ki a helyet és ezzel együtt az árszínvonalat is, akkor nekem kell készülnöm arra hogy a számla vaskos lehet. Ha a nő ragaszkodik hozzá, hogy fizetni akarja a saját részét az jelzés számomra hogy nem lesz folytatás.

Ha a Nőnek szimpatikus vagyok, akkor jelezze felém, hogy értékeli a gesztust és ha mindenképpen ki szeretné egyenlíteni a számlát akkor a következő randit ő szervezi és állja a teljes számlát.

Volt már rá precedens hogy azért nem volt folytatás egy lánnyal mert olyan szinten precíz akart lenni az elszámolásban hogy elment 500ft is felváltani aztán nem értette miért nincs folytatás. Engem nagyon idegesít ha egy nő így viselkedik, nagyon ciki.

2021. júl. 24. 19:06
 17/36 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, Mindig ragaszkodtam a feles fizetéshez és eddig egyiknek se volt baja vele, ès volt folytatás. Am meg talán azért van beleszólásom nőként, hogy hova megyek, szal simán javasol6ok másik helyet is. Ja, meg az se evidens, hogy ha megeteted, megdughatod.
2021. júl. 24. 19:16
 18/36 anonim ***** válasza:
52%

17

Hatbegy francot! Alap, hogy a ferfi fizet, de ettol meg nem dughat meg! Azért fizetett, hogy elmentem vele randizni, őt valasztottam, es nem másik 1000 férfit.

2021. júl. 24. 19:20
 19/36 anonim ***** válasza:
69%

16 vagyok.....

Ha elhívok valakit randizni és felülbírálja a döntésemet az azt jelenti hogy nem bízik meg bennem és számomra annyit tesz hogy elköszönök békességben. Persze itt nem arról van szó hogy a lakhelytől 100km néztem ki valami helyet vagy esetleg a környék nem szimpatikus. Ha nőként nem fogadod el amit javasoltam és új helyszínt szeretnél az még belefér, ha te javasolsz helyet és érvelsz mellette akkor pedig felborulnak a szerepek, akkor te kezdeményezel és neked kell állnod a számlát is, mert azt a helyet te ismered. Ami a számla kifizetését és a szexet illeti. Az a férfi akinek egy randira nem fér bele 10000-15000ft az nem menjen randizni, ha ő választja ki a közös programot simán tervezheti a költségeket és nem éri meglepetés sem.

Nem vagyok annak a híve hogy a férfi első randin valami méregdrága helyre vigye a partnerét, mert így tényleg olyan helyzetbe hozza hogy neki valamit viszonozni kéne, de ezt időben, megfelelő stílusban vissza lehet utasítani.

2021. júl. 24. 19:37
 20/36 anonim ***** válasza:
51%
18, az hogy van, hogy elvárod, hogy megetessen de cserébe meg nem kap semmit. Ennyi erővel meg ő is elvárhatná hogy te fizess mert hát veled van, rád áldozza az értékes idejét nem pedig másik nőre.
2021. júl. 24. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!