Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt mentalisan bírni hogy a pasik csak szexet akarnak es utana vagy ha visszautasitod, egybol ignoralnak is?
Nekem is fontos a szex, mint bárki másnak. De én sosem szarnék le senkit. Mindig addig küzdök, míg van értelme együtt maradni. Sosem érdekelt az, hogy másokkal legyek.
Most is van egy barátnőm, szűz volt. Nem rég lefeküdtünk egymással, kb egy hónapja. 300km-re lakik tőlem, de mindig megyek, ha tudunk találkozni. Egy lánnyal sem chatelek, nem keresek közelebbit, mert fontos a számomra és szeretem.
Múlt időben tudok beszélni mert már van párom, de az a tapasztalatom hogy ha azután igniráltak hogy visszautasítottam őket az nem volt baj. Hiszen engem sem érdekeltek mint pár, nem kell álszentek lenni.
De ha elhitette velem hogy érdeklem van szex és utána ignirál az egy kicsit megalázó, becsapva éreztem magam.
Van még egy rossz, amikor megsértődnek mert visszautasítod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!