Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon lehet féltékenység nélkül bírni?
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal aki 6 évvel fiatalabb, de eddig nálam idősebb palijai voltak. Vmiért az idős pasikra bukik. A fiatalokkal mondta hogy nem is járna. Viszont a barátai kb. csak fiúk. Ami nekem fura hogy simán eltölt egy fél napot kettesben is a haverjaival. Mennek erre arra. És rengeteget bulizik. Most ismerkedünk de belegondolva nem tudom hogy esne ha én otthon vagyok ő meg másfele barangol. Vagy hogy este összebújnék vele, de ő inkább elmegy bulizni. Mert én dolgozok, ő meg egyetemista. Szerintetek működhetne? Ne foglalkozzak vele?
28F
A barátom dolgozik, én még egyetemista vagyok és hetente buliztam a barátnőimmel. Sosem problémázott ezen, ő is bulizós volt. Bizalom nélkül semmit nem ér a kapcsolat. Nem tilthatod meg neki a bulizást és ha ezzel nem tudsz megbékélni, akkor a féltékenykedés kikészít. Plusz megmérgezi a kapcsolatot.
Tapasztalatból mondom, hogy a bulizás egyeseknek nem a kavarást, pasizást jelenti. Nem tudom mennyire megbízható az a lány.
Hogyha az ember összejön egy fiatal lánnyal/fiuval aki szeret bulizni az ezzel jár.
En is mentem neha neha bulizni barátnőimmel mikor kapcsolatom volt de abszolút nem pasiztam. Eleve van aki azert jár bulizni mert pasizni valaki , mas meg mert szimplán jol erzi magát
Mért gondolod, hogy ha együtt lennétek, nélküled menne bulizni?
Azért megy haverral, mert nincsen szerelmi kapcsolata.
Én 26 éves vagyok, a barátnőm 19 éves és nem iszik alkoholt egyáltalán saját döntése nyomán, illetve nem jár bulizni (ha a buli az éjszakai, zene üvöltetős, piálós, táncolós, stb szórakozóhely). Ennek ellenére elég társasági lény és nagy baráti köre van, csak nem kocsmákba és bulizni járnak a barátnőivel.
Szóval a fiatal lányok közt is léteznek ilyenek. A csaj akiről te beszélsz, nem ilyen. Ha ennyire nem vagytok egyformák, ennyire távol áll egymástól az életmódotok, akkor felesleges összejönni, akármennyire is jó csaj, vagy tetszel neki. Nem a korkülönbség a gond, hanem hogy láthatóan ennyire mások vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!