Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szóvá tennétek a helyemben? Nagyon bánt, hogy mondjam el hiszti nélkül?
Párom a hétvégét a haverjaival tölti, balatoni buli. Van ott jó pár ismerős csaj is.
Alapvetően bízom a páromban, nem nagyon akasztott ki a buli gondolata. Az ismerősi körből egy csaj van, aki rá van kattanva páromra, az alapvető kedvességét flörtnek veszi, neki sírja el, hogy az expasija milyen szemét... Szóval női szemmel látom, hogy próbálkozik, de párom csak legyint rá, őt nem érdekli.
Hát most mit ad isten, ezen a bulin az egyik piás-strandolós képen jócskán intim közelségben sikerült őket lefotózni. Nem látszik, hogy tapi lenne a víz alatt vagy bármi, de a csaj jócskán benne áll párom személyes terében, ami már túllép az illendőségen, ha egy szál bikiniben van, egy "idegen" pasival, szerintem. Mellesleg a képet a csaj töltötte fel netre.
Nem gondolom, hogy bármi több lett volna, párom nem olyan, de frusztrál, hogy mennyire pofátlan a csaj, ő meg mennyire naiv (szándékosan vagy sem, mindegy). És hát az sem utolsó szempont, hogy közösségi oldalon minden ismerős látja, igen jó fényt vet ránk egy ilyen... (tudom, nem mások számítanak, de akkor is).
Nagyon kikívánkoznak a csípős megjegyzések, legszívesebben szóvá tenném páromnak, hogy milyen jól szórakozik. Meg hogy szívesen kikaparnám a csaj szemét ha még egyszer ilyen közel megy páromhoz.
Oké, tudom, hogy ez hárpia viselkedés. De mégis hogy tudnám ezt jelezni úgy, hogy ne csak féltékenységi jelenet legyen?
Engem komolyan nem zavarna. Lehet mi vagyunk túl toleráns fajták párommal, de mindkettőnkkel megesett már az ilyen, de azon kívül, hogy megjegyeztük, hogy az illető rossz szekér után fut, nem történt semmi.
Ha ennyire zavar, akkor kérdezd meg párod, hogy mégis mi történt.
#4 Haveri kör nem csak pasikból áll, több csaj is van. Természetesen az illető hölgyet sem a párom hívta.
Én nem vagyok a társaság része, nem is vitte senki a párját, nincs ezzel semmi gond. Amúgy se tudtam volna menni ha hívott is volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!