Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés során mesél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során mesél a gyerekkoráról, jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
Valamint a jövőbeli terveiről, illetve kikéri a véleményemet.
2021. júl. 21. 19:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

Akkor viszont benne lehet a pakliban (nyilván nem biztos!) hogy sajnáltatni akarja magát vagy előre mentséget keres magának a későbbi esetleges hibáira. Lehet személyiségzavar is, de lehet egyszerű infóközlés is.

Bár arra figyelj, hogyha túl hamar kezd el veled konkrét jövőről fantáziálni, az is jelenthet rosszat. Légy észnél. Jobb félni, mint megijedni.

Ismétlem, 50-50% az esély, de na..

2021. júl. 21. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

"10/11 A kérdező kommentje:

Rossz dolgokról mesélt"

8.-vagyok.

Ahogy írtam, alap trükk. Hogy megsajnálj, a bizalmadba fogadj, beengedj az életedbe. Tanították.

2021. júl. 21. 20:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Figyelni fogok erre, köszönöm.
2021. júl. 21. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnáltatni akarta magát.. nárcisztikus hapsik csinálják, hogy előszőr saját magukat állítsák be sérűltnek gyengének, majd hirtelen átveszik az uralmat ...
2021. júl. 21. 22:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Rossz volt a gyermekkora. Az exei kicsesztek vele pedig ő mindent megtett. Rossz volt az összes munkahelye. Ilyeneket mesélt.
2021. júl. 21. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az exek hibáztatása egy másik red flag lehet. Csak okosan :)
2021. júl. 21. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, menekülj. Randiztam ilyen faszival, ott is minden ex hülye volt, a munkahelyét utálta mert mindenki csak kicseszett vele. Alig ismertük egymást (kétszer randiztunk) de tőlem várta hogy döntsem el, hogy adja - e el a lakását és költözzön Pestre, vagy valami mást csináljon. Amúgy kiderült, hogy kiállhatatlan, gyerekes hisztigép.
2021. júl. 21. 22:37
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

En is neha meselek a gyerekkoromrol a GYK-n. Biztos bele vagyok zugva az adminba.....

37F incel

2021. júl. 22. 01:27
 19/19 anonim ***** válasza:
ha nem 18-20 éves a srác ha nem mondjuk már 24-30 közötti akkor ezek az ilyen gyerek korom volt meg munka helyeim tuti nárci !
2021. júl. 22. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!