Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien e-mailt írjak neki?
Van 1 iszonyú jó lány akit myvipen ismertem meg de nemtom hogy mit írjak neki mert még most írnám az első levelem neki.
KÉRLEK ÉRTELMES VÁLASZOKAT ADJATOK!!!!

értelmes, helyesírási hiba nélküli levelet ajánlanék :)
amúgy írj valami olyasmit, hogy "tetszel nekem, és szeretnélek jobban megismerni..." vagy vmi ilyesmi, de miután megírtad azért másold be word-be és nyomj egy helyesírás-ellenőrzést:)

ha tudod lakcímét és irányítószámot (ha csak lakcímet akkor a másikat nézd meg) jobb enne ha nem e-maileket küldenél hanem normális levlet azt lehet hogy jobban fogja értékelni
de vannak tabutémák amiket inkább hanyagolj mint pl. volt barát/barátnő (ha beleteszed akkor az olyan hogy el sem kezted de máris kurdarcot vallotál) de én azt vettem észre hogy mindegyik lánynál más a tabu amire felkapja a vizet szóval sok sikert én drukolok neked

Aha, te mond ismered a magyar nyelvet?
Mert szerintem nem, és a lány sem fogja megérteni/értékelni az írásodat!
De használd a fejed, nem véletlenűl van a nyakadon!
ur isten az 1 ső válaszoló sztem nebeszéljen....
került??? én befognám ien ....

azt amit "zoltán" helyesen elmondott:
Jó a csöcsöd. Kő" whopper?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!