Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire jön be, ha egy pasi jól tud főzni?
Figyelt kérdés
Ismerkedem valakivel, aki teljesen normálisnak és átlagosnak tarotta, hogy nagyon jól főz. Nincsen semmilyen szakács irányú végzettége/tanulmánya.
Azt mondta, hogy szeret sima, közkedvelt recepteket egészségesebbre, zsírszegényebbre stb megcsinálni, mert hogy rendszeresen eddz, de utalja az ilyen alap kondis kajákat (“csirkerizs” és társai)
Küldött pár fotót, tényleg nagyon jól néznek ki.
Én erre borzasztó büszke lennék, ő meg csak így, jah, amúgy most végeztem a főzéssel, amikor kérdeztem mit csinál, innen jött a téma.
Vagy csak én vagyok ennyire bezsongva?
2021. júl. 21. 12:17
11/30 anonim 

válasza:

Pozitív dolog, de ettől még nem kell hasra esni.
12/30 anonim 

válasza:

Nekem semleges dolog. Már csak azért is,mert én is megcsinálok minden házimunkát,senki nem tapsol meg érte. Ja,én nő vagyok,lehet ez a baj. De akkor sem tapsolnak meg,mikor elmegyek dolgozni. :(
13/30 anonim 

válasza:

12, valószínűleg csúnya vagy, legalább legyél akkor házias😂
15/30 anonim 

válasza:

Én férjem is szeret főzni. Én nagyon nem, de nyilván megcsinálom, mert ha magunkért nem is tenném (de teszem), de a gyerekeknek kell enni adni. Ha előbb hazaér, ő szívesen nekiugrik a főzőcskének. Ha én végzek korábban, akkor aznap én "nyertem el":)
16/30 anonim 

válasza:

Persze, pozitív dolog, de nincs az, hogy kifejezetten ez jön be. Nem hátrány az sem, ha nem tud.
17/30 anonim 

válasza:

Pozitív dolog, de az sem negatív ha nem tud főzni. Az ismerkedés során nem ez a leglényegesebb tényező.
19/30 anonim 

válasza:

Most komolyan van olyan akinek ez nem pozitív dolog?
20/30 anonim 

válasza:

Isten igazából a férfinél a leglényegesebb dolog, hogy kefélni tudjon, de kegyetlenül, a nőt ki tudja elégíteni az ágyban mindig. Hiszen a nő olyan mint a parketta, ha jól fekteted, egy életen át taposhatsz rajta. Az összes többi, minden más csak bónusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!