Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire jön be, ha egy pasi jól tud főzni?
Ismerkedem valakivel, aki teljesen normálisnak és átlagosnak tarotta, hogy nagyon jól főz. Nincsen semmilyen szakács irányú végzettége/tanulmánya.
Azt mondta, hogy szeret sima, közkedvelt recepteket egészségesebbre, zsírszegényebbre stb megcsinálni, mert hogy rendszeresen eddz, de utalja az ilyen alap kondis kajákat (“csirkerizs” és társai)
Küldött pár fotót, tényleg nagyon jól néznek ki.
Én erre borzasztó büszke lennék, ő meg csak így, jah, amúgy most végeztem a főzéssel, amikor kérdeztem mit csinál, innen jött a téma.
Vagy csak én vagyok ennyire bezsongva?

Nekem azért lenne pozitív, mert én is imádok főzni, így kreatívkodhatnánk együtt a konyhában, plusz egy közös hobbi. Önmagában viszont semmit sem befolyásol számomra.
A párom se halna éhen egyedül, mert bármit megfőz, de nem szeret főzni és nem is valami kreatív a konyhában. Nekem ezzel sincs bajom, mert ez az egyetlen olyan "házimunka" amit szeretek és ami számomra hobbi, cserébe ő mosogat :)

Tetszeni tetszik de én se tartom olyan dolognak, amiért külön veregetni kéne a vállát.
Én is "diétásabban" főzök. Sima liszt helyett zabpehely liszt, zabpehellyel valtok ki sok mindent, kevés zsiradék, stb stb.
A csaladom férfi tagjai is tök jól főznek pedig olyan kifejezetten sose tanulták és egyik se szakács. De bátyám, apám, nagyapám, mind nagyon ügyesek és jól is főznek.
Plusz ha egy férfi egyedül él, azért csak tudjon már magára pár alapabb kaját főzni, hacsak nincs saját szakácsnője:D
Szóval jó dolog, de azért nem is akkora hogy megboruljak tőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!