Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu-n hogyan lehet megtalálni a budapesti lányokat?
rettenetes keresö van azon az oldalon.engem nem érdekel, hogy lehet ideál szerint keresni, nekem az lenne a fontos, hogy adja be az összes 17-22 év közti bp-i lányt.tudom, hogy a 70%be se irja, hogy hol lakik, de akkor is 500 találat kicsit kevés egy 2millás városban.
az meg megint felháborito, hogy kéne egy normális, nem cigizös lányt találni valami kis filigrán nem kurrvás kinézetüt, aki viszonylag okos is, és nem örjöngö temperamnetumu, de hát még csak kinézetre sem találok.akkora ász vagyok, hogy meg-meg nézegetik az adatlapomat lányok, meg flörtölgetnek velem, de abban nincs sok köszönet, mert csunyácskák, fuj! az értékelhetö lányok meg azért csak-csak örülnek nekem, mert el-el levelezgetünk, meg megadják a képeikhez a hozzáféréseket, de hát nem nagyon találok olyat, akivel érdemes lenne kezdeni, merthogy pesti lenne.ó fáck
Jó!ha dolgozol, beszélj a munkádról,vagy a suliról, mesélj történeteket, élményeket, kérdezd őt is, nem nehéz ez, van hobbija, micsoda? neked micsoda?zene,stb.. alap kérdések, de elindítják a beszélgetéseket, és ha még kicsit poénkodsz vele az már jó pont, nem kell ettől úgy megijedni egy lány sem harap:)(csak ha te is akarod:P)
Mi 1 hónapig csak msnen beszélgettünk, aztán jöttek a randik...Ő szeret beszélni és nekem ez tetszett, mert én is elég beszédes vagyok...mesélt a munkájáról, családról, élményekről,viccelődünk, ugrattuk egymást ha elkezded az már úgy is alakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!