Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Otthagynátok egy pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthagynátok egy pasit, akivel randiztok már egy ideje, ha bevallaná, hogy volt korábban kapcsolata egy shemale-el?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Tegyük fel a férfinak ez az exkapcsolata, teljesen nő - férfi felfogásban zajlott, tehát ez nem valami fétish volt a férfi részéről, ő tényleg nőként tekintett erre az exére. Ő úgy élte meg a kapcsolatot, mintha 100%-ban nővel lenne.

2021. júl. 17. 00:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#7. Narval aminek f@sza van.
2021. júl. 17. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem zavarna, nem ragaszkodom annyira a ahhoz, hogy hetero legyen a párom. De nálam az anál kizárva, ezt vagy el tudja fogadni, vagy nem egymást keressük. Szerintem sok előnye van egy felvállalt biszexuális férfinek, pl. nem homofób. Ami szerintem egy hihetetlenül taszító tulajdonság, főleg úgy, ahogy a legtöbb férfi tolja. Mert ugye a leszbikusság nem gond, sőt(!) a "bu.zik" meg undorítóak. Álszent banda.

Ami a "szaros fszt" illeti, férfiak nőkkel is közösülnek análisan. Ott is "szaros" lesz a farka, az nem zavar?

2021. júl. 17. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Csak a személyiség számít.

2021. júl. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!