Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem sínen vagyok de kiderült hogy van barátnője?
Találkoztam egy sráccal egy rendezvényen, váltottunk pár szót, aztán utána én bejelöltem Facebookon és ráírtam 2 napja. Azóta csetelgetünk. Nem sokat beszéltünk, ritkán ír, de egész érdeklődő, kérdez és lecsekkolta a profilomat is, mert az alapján tesz fel 1-1 kérdést. Na hát én azt gondoltam, sínen van a dolog és csak azért ír időszakosan meg ritkán, mert dolgozik... De sajnos nem, mert kitett egy facebook sztori képet, miszerint tengerparton nyaral és megjelölt egy csajt is, hogy vele van. Hát, kicsit kutakodtam és hiába van kint neki hogy Egyedülálló és hiába nincsen az adatlapján fotó a csajról, ez a lány beszívecskézte elég sok fotóját a srácnak, ezért elég gyanús, hogy járnak.
Miként tereljem a csetelést barátság irányába, hogy ne az jöjjön le neki, hogy én akarok tőle valamit. Hiszen így nyilván csak barátkozni szeretnék és nem akarom azt sem, hogy cikin jöjjek ki a szituból. Mit írhatnék neki, amiből veszi a lapot, hogy barátkozni akarok?

Szerintem guruljon a sràc a lejtőn.
A felejtőn.

1.: Miért baj, ha van csaja?
2.: Barátkozni? Minek, ha dugni akarod?

Mivel az égvilágon semmi nem történt még közöttetek ártatlan csetelésen felül, jelenleg is csak barátság van közöttetek, semmi több. Így aztán nincs is semmiből kihátrálni, nyugodtan csetelgess vele. A lényeg, hogy ne tégy olyan jeleket, amely túlmutatna egy barátságon.
Egyébként remélem, nem haragszol meg, de jót mosolyogtam azon, amikor azt írtad: "Na hát én azt gondoltam, sínen van a dolog". Csak párkapcsolatokban naiv emberek gondolnak bele egy csetelésbe ennyit. A való világ nem egy limonádé hollywoodi szerelmesfilm, melynek a végén mindenki boldog lesz. Egy valódi kapcsolatban nagyon sokáig tart, míg bármelyik fél jogosan gondolhatja, hogy "sínen van a dolog". A kezdődő kapcsolatok ennél sokkal törékenyebbek. Minden más önámítás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!