Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mire véljem? Elég rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Elég rosszul esik.

Figyelt kérdés
Egy pasival újra felvettem a kapcsolatot tavaly óta. Tetszünk egymásnak, de ő belassított, az üzeneteimre is csak délután válaszol. Engem ez baromira bánt. Ha meg találkozunk, úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Mit csináljak vele?
2021. júl. 16. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt tavaly, ami miatt vége lett? Lehet, hogy elfoglalt, vagy éppen te vagy a 3. lehetősége, éppen nem vagy aktuális.
2021. júl. 16. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam jól lelkileg, beteg voltam.
2021. júl. 16. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Most te javasoltad, hogy találkozzatok újra?

Lehet, hogy ló meg szamár esetére gondol. (Mármint hogy akkor nem volt elég jó neked, most meg már jó lenne). Lehet, azért nem teszi oda magát annyira (de ez csak tipp.)

2021. júl. 16. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én javasoltam. Tavaly baromira nem lettem volna jó partner neki a mániás depressziómmal. A betegségemet elmondtam neki, semmi baja nincs vele elmondása szerint.
2021. júl. 16. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem lehet, hogy ő mindig ilyen? Ilyen kis távolság tartós fajta?
2021. júl. 16. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ebből nem lesz semmi, max alkalmi.
2021. júl. 17. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!