Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előítélet mentesen tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előítélet mentesen tudtok ismerkedni és egy új kapcsolatba belépni?

Figyelt kérdés

Félretéve az előző kapcsolatok buktatóit, berögződéseit, rossz megszokásait. Nyitottnak lévően egy új kapcsolat új impulzusai felé.

Vagy az exhez mértek és azt nézitek hogy korábbi élményekhez képest mi jobb rosszabb.

2021. júl. 15. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az eloitelet hasznos...megvéd
2021. júl. 15. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az új felül tudja múlni a régit, akkor nem szükséges hasonlítgatni. A kapcsolatok okkal érnek véget. Így érthető módon mindenki "jobbat" keres... Vagy nem?
2021. júl. 15. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az előítélet ide nem jó szó, mert ilyen esetben nem a másikról gondolunk dolgokat, hanem tapasztalunk róla dolgokat, és az alapján döntünk. Na már most, nem véletlenül lett vége az exszel a dolognak - miért maradnék az újjal, ha vele szarabb? Az nem az én hibám, hogy "jaj, túlzottan hozzá hasonlítom", hanem okos vagyok, tudom, hogy az én boldogságomhoz mi kell, ha látom, hogy nem passzolunk, nem szenvedek még évekig egy kapcsolatban, amiről már látom az elején, hogy nem fogom magam jól érezni / azt nem fogom tudni elfogadni. De nem centizve méregeti senki, hanem vagy jól érzi magát, vagy nem, ha meg nem, akkor az, akinek nem mosogatólé van az agya helyén, az elemezni kezdi a helyzetet.
2021. júl. 15. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát de hogy nem!

Pl. hogy néz ki - a fekete kopaszodó vékony fiúkkal eddig probléma volt vigyázz.

Pl. ez húst hússal eszik én meg inkább vega vagyok vigyázz.

Pl. nagyijával él az tuti gáz - pedig szegényt csak ő tudja ápolni - de mindegy vigyázz.

Pl. kevés pénze van csak kis suzukira telik vigyázz

Ezek mind előítéletek társadalmi és korábbi elvárások alapján.

Ez persze lányra is igaz amit a fiúk gondolnak róluk.

Pl. cicás nő csak baj van az állataival - vigyázz.

Pl. műmellű mi lehet még mű rajta - vigyázz.

Pl. művészlélek elszállt nő - vigyázz.

2021. júl. 15. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk ezekbe bele sem gondoltam. Az egyetlen dolog, ami ilyen előítélet nálam, az az, ha látom, hogy az anyja dróton rángatja, de az sem párkapcsolati okokból, hanem mert apám anyja pici fia volt, és pokol volt mellette az élet a gyerekeként is emiatt.
2021. júl. 15. 22:55
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös: Igen de itt is a szükséges önállóság miatt.

Nem feltétlen hogy ővele él.

Ezért próbáltam olyan példákat írni ami nem sztereotíp, de a cicás nő eléggé az : )))

2021. júl. 15. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy egészséges embernél ez alap.
2021. júl. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!