Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon meghökkennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meghökkennétek, ha egy nő készítene egy Google űrlapot, hogy töltsétek ki a vele való kapcsolatra vonatkozó kérdéseket?

Figyelt kérdés
A pasi, akivel ismerkedek nem igazán beszél az érzéseiről. Nem is ad soha egyértelmű válaszokat, szóval csináltam egy űrlapot, amiben minden kérdés fent van, ami engem érdekel a kettőnk kapcsolatára vonatkozóan. És tervezem, hogy elküldöm, azt jó éjszakát 🤣

2021. júl. 14. 21:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20.

Néhányan. Elég az amúgy, nem kell millió felszínes ismeretség, elég pár olyan ami kicsit mélyebb.

De nem hiszem, hogy a "melankolikus" szóról az ún. "átlagember" a valóságra asszociálna, hanem elképzelnek valamit és innen az előítélet.

2021. júl. 14. 23:45
 22/28 anonim ***** válasza:
#21: miért, mi a valóság? De most komolyan. Én speciel a szó eredeti, hippokratészi értelmét vettem alapul.
2021. júl. 14. 23:58
 23/28 anonim ***** válasza:

22.

Akkor viszont nem értem azt, hogy mi a bajod ezzel a típussal. Meg ha ez a "rossz, amit senki nem kedvel", akkor melyik a "jó"?

2021. júl. 15. 00:11
 24/28 anonim ***** válasza:
#23: nem, van ennél eggyel rosszabb is, a kolerikus. A másik kettő (szangvinikus, flegmatikus) viszonylag jó és elviselhető. Viszont pl. én tudok olyan, eredetileg melankóliára hajlamos zenészt, akit a szangvinikus zenésztársával való együtt dolgozás teljesen megváltoztatott, és remekül rendbehozta saját magát meg az életét.
2021. júl. 15. 00:24
 25/28 anonim ***** válasza:

24.

De itt a gond, hogy így írsz róla is, hogy "rendbehozott" - ami alatt azt érted, hogy utána már egy egészen másik vérmérséklethez tartozott? Miért a negatív felhang a melankolikus típus felé?

Mindegyik csoport irányába lehetne kritikát megfogalmazni, több szangvinikus ismerősöm is van akik rendkívül idegesítőek, olyanok mint a '90-es évek filmjeiben a poénkodó fekete szereplő archetípusa.

A kolerikus viszont valóban a legrosszabb, mert ők általában támadó-sértő mentalitást képviselnek, amennyire észrevettem a környezetemben élők példáján.

2021. júl. 15. 00:28
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"De itt a gond, hogy így írsz róla is, hogy "rendbehozott" - ami alatt azt érted, hogy utána már egy egészen másik vérmérséklethez tartozott?"

Zárkózott volt, félénk és valószínűleg önbizalomhiányos is. (Egy 50-es évek végén született brit illető, fehér angol apától, jamaikai fekete anyától.) A közös zenéléssel eltöltött évek alatt kinyílt, játékosabb, humorosabb és kockázatvállalóbb lett (ésszerű kereteken belül). Az ezredforduló környékén talált rá a számára ideális társra, akivel családot is alapított. Nem átváltozott, hanem az egyik végletből a középérték felé mozdult el, tehát kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lett, a pocsék önbizalma teljesen helyrejött. (A zenésztársához képest "untermann" pozíciót töltött be az együttesükben, de őt ez teljesen kielégítette, főleg, hogy később voltak szólóprojektjei is.)

2021. júl. 15. 00:44
 27/28 anonim ***** válasza:
személyesen kellene erről beszélgetni....
2021. júl. 15. 08:04
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez tök jó ötlet. Még jobb ötlet normális emberekkel ismerkedni.
2021. júl. 17. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!