Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meghökkennétek, ha egy nő készítene egy Google
űrlapot, hogy töltsétek ki a vele való kapcsolatra
vonatkozó kérdéseket?
És ennek tulajdonképpen mi lenne a célja részedről, kérdező?
2021. júl. 14. 22:01
Szerintem teljesen jó ötlet 🙃🙂😇
2021. júl. 14. 22:01
3/28 A kérdező kommentje:
Az a cél, hogy elmozduljak A-ba vagy B-be.
Ha szabad valaszos mezoket adtal valasz lehetosegnek, ne szamits nagy eredmenyekre. Ott is menni fog a suketeles, mint eloben. Ha egyaltalan kitolti.
2021. júl. 14. 22:04
én egyszer egy csaj tinder profiljában láttam egy google form linket, és abban ilyen ismerkedős kerdesek voltak, hogy ha nem matchelnénk, de nekem szimpi, akkor ott irjak, meg elérhetőségét is tudtam megadni, nekem tetszett, más volt mint amivel talalkozik általában az ember, kreativ, jopofa :)
hogy ha direktbe kapnék egy ilyet akkor nemtudom, lehet mashogy hatna.. de már az elég beszédes hogy nem tud vagy akar veled úgy kommunikalni ez a bizonyos pasi, hogy az szamodra is kielegito legyen informalisan, szóval :/
2021. júl. 14. 22:08
6/28 A kérdező kommentje:
Dehogy, konkrét pipás válasz lehetőségek vannak. Persze egy- két helyen van lehetősége egyéb szöveges válaszra is... 😅 Azért bele írtam ilyet is:
"
Érzel bármit is irántam?
Igen, kicsit kötődöm
Nincs semmi kötődés
Van valami, de nem tudom mi
Semmit se érzek, egy vagy a sok közül
Egyéb:
"
Ultra gáz! Még csak ismerkedtek, ne akarj a fejében turkálni. Ha kommunikatív, szívesen találkozik, akkor érdekled, a többi később kiderül.
2021. júl. 14. 22:10
8/28 A kérdező kommentje:
Egyelőre ez egy draft verzió. Majd farigcsálom.... De a lényeg kiderülne belőle, oszt le is út, fel is út ... 🤣
Ilyesmit a "Big Bang Theory" sorozatban láttam amikor Sheldon dolgozatot írat a többiekkel, hogy megtudja mit gondolnak róla, mint barátról, meg esszét is írat velük. Igaz ő azért tette, hogy "jobban tudjon barátkozni", ami persze veszett ügy volt már az elején.
2021. júl. 14. 22:13
10/28 A kérdező kommentje:
Figyi, mindenre az a válasza kb mindig, hogy "én mégiscsak férfi vagyok és egy férfi nehezebben kezd érzéseket kialakítani"....Mi nem járunk ugyan, de egy baráti társaságba járunk. Mindig udvarolgat, de nem történik soha semmi átlendítő dolog.. Kb 10 hónapja ismerem és unom ezeket a szövegeket. Most a randinkon is az volt a szöveg kb mindenre, hogy én mégiscsak férfi vagyok. Na ott is berágtam és otthagytam francba...🤣 Én meg mégiscsak nő vagyok... 😅
Kapcsolódó kérdések: