Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meghökkennétek, ha egy nő készítene egy Google űrlapot, hogy töltsétek ki a vele való kapcsolatra vonatkozó kérdéseket?
Figyelt kérdés
A pasi, akivel ismerkedek nem igazán beszél az érzéseiről. Nem is ad soha egyértelmű válaszokat, szóval csináltam egy űrlapot, amiben minden kérdés fent van, ami engem érdekel a kettőnk kapcsolatára vonatkozóan. És tervezem, hogy elküldöm, azt jó éjszakát 🤣2021. júl. 14. 21:59
11/28 anonim válasza:
Ha valamennyire is bejönne egy lány a vicc kedvéért kitölteném, de én eléggé beszédes vagyok ha tetszik valaki így nekem nem biztos hogy kéne küldeni egyet
12/28 anonim válasza:
Szerintem ha 10 hónap alatt nem tudta eldönteni mit érez irántad akkor ott nem hiszem hogy sok lenne "mégiscsak férfi vagyol" így ennyi idő alatt simán eltudnám dönteni hogy bejön-e valaki. Ha csak nem már összejártok lefeküdni és csak élvezi hogy nincs semmi komoly és húzhatja. 11-es voltam
13/28 A kérdező kommentje:
Nem volt szex köztünk soha. Randizni elhívott, de végig idegesítő volt. A baráti társaságban nem ilyen oldalát ismertem meg. Ma is írt, de igazából nem értem mit szeretne.
2021. júl. 14. 22:26
14/28 anonim válasza:
Az érzelmek kicsikarását nem értem. Hány randitok volt, mennyi idő alatt?
15/28 anonim válasza:
#13: túl sok érzelmi energiát fecsérelsz erre az egészre. Nem ér ennyit az egész. Ez a pasi nem érdemel ennyit.
16/28 anonim válasza:
Ha 10 hónap alatt nem dugott meg, akkor nem is akar töled semmit sem, csak te látsz bele olyat ami nincs benne. Itt csak te akarsz valamit, ő csak barát. Maximum csak megdugna egyszer. Semmi több.
17/28 anonim válasza:
Akkor szerintem tényleg hagyd ha ennyi idő után nem tudja eldönteni, nem hülyéskedni hogy "mégiscsak férfi" ha 10 hónap alatt nem tudja eldönteni járjon-e veled akkor mennyi idő lenne eldönteni egy komolyabb kapcsolatot? (meg ha szerinted is idegesítő nem is értem mi a kérdés)
18/28 anonim válasza:
Istenem, ezt a demagóg "én férfi vagyok, nem beszélek az érzelmeimről" faSSágot.
Én rohadtul szenvedélyes vagyok és a barátnőm emiatt is választott engem mert elege volt a gyámoltalan, penészvirág "férfiakból".
Ha neked nem jó a hallgatag férfi, akiből jégcsákánnyal kell kiszedni az érzéseit, akkor hagyd a francba. Ezen egy google form nem fog segíteni.
19/28 anonim válasza:
18.
De ha valaki szentimentális és melankolikus azt sem kedvelik...
20/28 anonim válasza:
#19: úgy őszintén: szerinted egy melankolikus embert általában véve mégis hányan kedvelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!