Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért írta ezt?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 21 éves fiú, aki már régóta tetszik nekem,szoktam vele facebookon írkálni is. Tegnap este véletlen találkoztam vele, csókolóztunk is,le is akart velem feküdni csak én nem mentem bele. Másnap írtam neki hogy van e kedve találkozni holnap, és olyanokat írt hogy neki van barátnője, és ilyen csunya lányok miatt mint én,nem fogja kockáztatni a kapcsolatját(múltkor azt írta hogy nincs barátnője)és utána megkérdezte hogy mit ajánlanák fel neki ha találkoznánk, én azt írtam rá hogy bármit, erre kérdezi hogy pontosabban mit, én irom neki hogy amit csak akar, utána azt írta hogy nem akar semmit, erre nem válaszoltam neki.Szerintetek miért írta ezt?
18/L
2021. júl. 14. 14:54
21/23 anonim 

válasza:

Egy felszínes kis pöcs aki csak szexre megy. Semmi emberi érték, semmi önismeret. Csak egy test az emberünk. Csoda hogy beszélni tud.
22/23 anonim 

válasza:

Lemaradtal egy egyszeri dugasrol vele, nyertel viszont egy tapasztalast, hogy egy ekkora suttyoval meg egyszer dugni sem erdemes.
23/23 anonim 

válasza:

Jó, hogy még nem vacsiztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!